Vrouw valt flauw als kapper 30 cm van haar haren afknipt zonder het eerst te vertellen 😲😱


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Vrouw valt flauw als kapper 30 cm haar af knipt zonder het eerst te vertellen. Wanneer ze erachter komt hoeveel haar hij heeft afgeknipt, barst ze in tranen uit en valt ze uiteindelijk zelfs flauw. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze vrouw onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening. kapper 5

Vandaag de dag is zijn erg veel mensen enorm bezig met hun uiterlijk. Dit komt mede door de populariteit van apps als facebook en instagram, waarbij het veelal draait om de foto’s en je er dus goed uit wilt zien.

We besteden met zijn allen meer tijd door bij de kapper en schoonheidsspecialiste dan ooit tevoren.

Wanneer je bij de kapper zit geef je hem als het ware een erg belangrijke taak, want zit je haar niet goed dan kan je ook geen mooie foto’s van jezelf maken. 

Meer over het filmpje: In deze video zien een erg bijzondere manier van knippen. In deze televisie show zien een kapper die het haar van een meisje in één beweging 30 centimeter korter maakt.

kapper 6

Het verschil tussen deze knipbeurt en normaal bij de kapper is het feit dat je normaal voor een spiegel zit en dus precies kan zien wat er met je haar gebeurt.

Dit meisje heeft geen spiegel en ziet pas hoeveel haar er is afgeknipt, wanneer het al te laat is. Als ze het ziet barst ze meteen in tranen uit en rent in soort van paniek weg en uiteindelijk valt ze zelfs flauw.

Het zijn erg bijzondere beelden, die maar eens aangeven hoe belangrijk het haar van een vrouw is. 

kapper 7

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Instagram: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
kapper 7