Vader en zoon vieren 11 maanden kankervrij voor peuter met hartverwarmend dansfilmpje


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Vader en zoon vieren de 11e kankervrije maand voor peuters met hartverwarmende dansvideo”

De meeste kinderen hebben een heerlijke jeugd waarin ze zich nooit ergens druk over hoeven te maken, maar helaas is dit niet voor alle kinderen weggelegd.

Deze kinderen komen op hele jonge leeftijd in aanraking met vervelende ziektes, waardoor ze het grootste gedeelte van hun jeugd in ziekenhuizen doorbrengen. Daarnaast is het dan ook nog allemaal de vraag of ze het wel overleven. 

De 2-jarige Kristan Thomas werd op hele jonge leeftijd al gediagnosticeerd met leukemie en de wereld van zijn ouders stortte helemaal in.

kankervrij-vieren

Je pasgeboren kind doodziek zien wens je je ergste vijand nog niet toe. Het vervelende is dat het je nou eenmaal overkomt en je ermee moet zien te leven, alleen is dit onmogelijk.

Kristan bleek op jonge leeftijd al te beschikken over een enorm doorzettingsvermogen en zo overwon hij de vervelende ziekte. 

Nu is hij inmiddels 11 maanden kankervrij en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zijn vader Kenny “Clutch” Thomas deelde een video op zijn Instagram account waarop te zien is hoe hij aan het dansen is met zijn zoontje van blijdschap. Bij de eerste seconden wordt er al een lach op je gezicht getoverd. 

kankervrij-vieren-2

Kenny is een motiverende spreker en danser en alle gebeurtenissen met zijn zoontje hebben hem alleen maar sterker gemaakt.

Het is verschrikkelijk om je zoontje op die manier te moeten zien vechten voor zijn leven. Kenny heeft dit omgezet in positiviteit en probeer andere mensen te inspireren om altijd hoop te blijven houden, hoe uitzichtloos een situatie soms ook is. 

Wij hopen nu dat deze familie alleen nog maar voorspoed kent, want ze hebben al genoeg geleden. Kristan is inmiddels twee jaar oud en heeft dus nog een heel leven voor zich om te genieten. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: KennyClutch

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts