Prachtig: Jongen (19) huilt tranen van vreugde als hij klok luidt om zichzelf kankervrij te verklaren 😢❤️


Wauw: Deze 19-jarige huilt tranen van vreugde als hij de klok luidt, want hij kan zichzelf eindelijk kankervrij verklaren. Matt Driscoll is een jongeman die een hele zware tijd achter de rug heeft gehad. Gelukkig, na drie en een half jaar vechten, heeft hij de strijd gewonnen tegen kanker!

 

Tip van onze Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van Matt Driscoll die de klok luidt omdat hij kanker heeft overwonnen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’
 kanker 3

Matt Driscoll komt uit Ohio en werd drie en een half jaar behandeld in ‘Akron Kinderziekenhuis’. Het is ook in dat ziekenhuis dat hij de eer krijgt om de klok te luidden. terwijl hij naar voren loopt richting de klok, beginnen de emoties over te nemen. Hij huilt tranen van blijdschap en het is hem dan ook gegund!

Matt had de drie jaar dat hij behandeld werd met al zijn kracht gevochten tegen leukemie en moest honderden chemo-kuren ondergaan. Matt zei:”Dit is de gelukkigste dag van mijn leven.” 

kanker 2

Voordat hij ziek werd, was Matt een atleet. Hij speelde op hoog niveau voetbal en basketbal en had toen nooit verwacht dat hij ziek zou worden. Hij kreeg steeds meer moeite met ademen en de dagen werden ook steeds zwaarder, zei Matt tegen Good Morning America.

Ook viel hij enkele keren bijna flauw en dat waren de signalen dat er iets ernstigs aan de hand was. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij vervolgens te horen kreeg wat er aan de hand was. Ondanks alles gaf onze jonge atleet nooit op, meldde Ann en Jerry Driscoll, de ouders van Matt.

kanker 4

Op een bepaald moment woog Matt nog maar zo’n 40-42 kilo en was door de leukemie 20 kilogram afgevallen. Matt zijn optimisme en sterke wil heeft er mede voor gezorgd dat hij nu weer helemaal gezond is.

Hij is erg blij met de goede behandelingen die hij over de jaren heeft gehad van de verschillende artsen. Matt heeft kanker overwonnen en is een ware inspiratie voor de wereld.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Good Morning America: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

 

 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kanker leukemie overwonnen