Moeder in tranen nadat vader hoofd van baby dochtertje kaal had geschoren toen ze sliep 😲🤔


Moeder in tranen nadat vader hoofd van baby dochtertje kaal had geschoren toen ze sliep. De ultieme grap of vreselijke smaak? Wat zal het zijn.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze moeder die in tranen is onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


kaal scheren 2

Waardevolle inleiding:
Kaal scheren, iedere man doet het wel eens. Zijn coupe of toch zijn baard. Ooit gaat het er wel eens helemaal af. Dit is dan ook niets raars. Maar soms gebeurd het tegen je wil in, je bent misschien ziek of iemand haalt een stomme of leuke grap met je uit. Het is maar hoe je het zelf interpreteert. De man in het volgende filmpje dacht dat het leuk was om zijn pasgeboren dochter kaal te scheren. Benieuwd naar moeders reactie? Kijk dan vooral en blijf doorlezen! kaal scheren 3

Belangrijke inlichting verhaal:
Een man dacht dat het leuk was om zijn pasgeboren dochter kaal te scheren voor de grap. Maar of der moeder dat ook zo leuk vond? Dat denken wij van niet nee. Zodra het de moeder opviel barst ze in huilen uit. Ze zegt dat het niet kan en zielig is voor het meisje. Wij begrijpen het wel! Het is ook wel echt een zieke grap, die misschien iets te ver is gegaan. Wat zouden jullie doen? Als je je kind zo zou aantreffen? Kaal scheren gaat te ver? kaal scheren 1
Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: ABC7 News Bay Area: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts