K-9 ruïneert hilarisch officiële fotoshoot, weigert bevelen op te volgen, knuffelt in plaats daarvan partner.


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “K-9 ruïneert hilarisch officiële fotoshoot, weigert bevelen op te volgen, knuffelt in plaats daarvan partner.”

Honden zijn over het algemeen onwijs leuke dieren. De een is meer fan van ze dan de ander, maar dat hoort erbij.

Honden zijn dieren waar je op kan rekenen, hun gevoel naar loyaliteit en liefdadigheid zijn enorm. Dit zijn beesten die altijd het beste voorhebben met hun baasjes en ook alles voor hen zullen doen! k-9-hondje-2

In deze video maak je kennis met de stoere Kenobi. Kenobi is een K-9 hondje.

Hij mag dan een professioneel opgeleide misdaad hond zijn, maar hij geeft nog steeds graag kusjes. Kenobi houdt onwijs veel van aandacht en liefde. Maar ondertussen maakt hij wel deel uit van de K9-eenheid van Indiana DNR Law District 2.

Hij is dus een hond in dienst en oogt daarom ook wat stoer. Het is een beest, waarvan je zou denken dat die enorm hard is. En dat is die ook zeker! Maar op de momenten dat het moet, verder houdt hij maar al te graag van knuffelen en kusjes. 

k-9-hondje

Hij moest namelijk stil zitten terwijl hij en zijn partner, agent Levi Knach, poseerden voor hun officiële afdelingsfoto.

De fotograaf was in staat om een ​​waardige foto te maken voor in de boeken!

Maar hij moest ondertussen wel zeker wachten tot Kenobi klaar was met likken en knuffelen van agent Knach. Dat zijn ook de beelden die worden weergeven in de video. Je ziet wat voor stoere maar toch ook lieve K9 hond Kenobi is!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts