Julia Roberts heeft één van de krachtigste filmpjes publiekelijk gemaakt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Door de lockdown om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, krijgt de natuur op veel plekken weer de ruimte.

Zo is de populatie zeeschildpadden bijvoorbeeld enorm toegenomen, doordat de schildpadden eieren konden leggen op de stranden van Brazilië.

Ook werd het water in Venetië weer heel erg helder, omdat het toerisme uitbleef. Op dit soort momenten gaan we beseffen hoe mooi de natuur is.

De laatste tijd gaat er een video uit 2014 weer rond op social media ingesproken door actrice Julia Roberts. De video maakt deel uit van het initiatief ‘Nature is Speaking’ dit werd georganiseerd door Conversation International met de slogan: ‘De natuur heeft geen mensen nodig, maar de mensen hebben de natuur nodig’. Julia Roberts 2

Het initiatief bestaat uit een serie korte films waarin een misbruikt ecosysteem wordt behandeld door een bekende hollywood acteur. In de serie worden de volgende dingen behandeld: Moeder Natuur, water, het koraalrif, de bodem, de oceaan, het regenwoud en deze hebben allemaal een gemeenschappelijke boodschap en dat is dat de natuur niet stopt. 

In deze video verwoordt Julia Roberts de stem van Moeder Natuur en vertelt ze hoe de acties van de mens het lot bepalen. Het is een enorm mooie video, waardoor je gaat beseffen hoe de natuur is.

Een andere film uit de serie bevat Harrison Ford als de oceaan en in andere video’s geven ze het woord aan Penelope Cruz, Robert Redford en nog vele anderen. Deze andere video’s zijn ook allemaal te bewonderen op het YouTube kanaal van Conversation International en ze zijn zeker het kijken waard.

Wanneer iedereen deze video heeft gezien, weten we in ieder geval dat iedereen zich ervan is bewust is dat wij de natuur nodig hebben en niet andersom.

Vond je dit ook zulke mooie beelden? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts