De jongste pratende baby zegt hallo op slechts acht weken oud


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Wat is nou echt de meest voorkomende leeftijd dat een baby begint met praten?

Meestal kan het echt wel een jaartje tot 1,5 jaar duren, voordat een kindje echt begint met praten.

Maar in deze video hebben we te maken met de jongst pratende baby ooit! Die is namelijk pas slechts 8 weken oud. jongste-pratende-baby-2

Je ziet in deze video een baby uit Williston, Cheshire. Deze baby genaamd: Charlie-John Taylor-Mullington heeft de naam als jongst pratende baby op zijn naam staan.

Hij is namelijk pas slechts 8 weken oud, en heeft zijn eerste woordje al gezegd. Namelijk: hallo. Moeder Caroline, 37, en vader Nick, 36, konden hun oren niet geloven toen Charlie ‘hallo’ zei.

Charlie schokte zijn ouders toen hij antwoordde op hun begroeting. Dat hadden ze natuurlijk nooit verwacht in een miljoen jaar!

En logisch ook, want baby’s beginnen pas op een latere leeftijd met praten. 

jongste-pratende-baby

Caroline pakte snel haar telefoon en filmde de interactie tussen verzekeringsmakelaar Nick en baby Charlie terwijl hij herhaaldelijk ‘hallo’ zei tegen zijn trotse vader.

Het bleef ook niet bij een keer. Charlie zei herhaaldelijk hallo tegen zijn vader en moeder. Zo leuk dat deze beelden zijn vastgelegd op camera.

Dit moment zullen beide ouders nooit meer vergeten! En later Charlie ook, wanneer hij de beelden terug kan kijken wanneer hij maar wil!

Dit wordt een onwijs leuke herinnering voor de jongste pratende baby ooit.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: SWNS

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts