Jonge operazangeres Emanne Beasha blaast jury omver en verdient ‘Gouden Buzzer’ tijdens auditie


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Dit meisje laat zien dat ze ondanks haar jonge leeftijd beschikt over een fantastische stem. 

Op jonge leeftijd willen meisjes vaak prinses of zangeres worden.

Prinses is heel erg moeilijk om te worden of je moet ineens een knappe prins tegenkomen, maar zangeres is heel goed mogelijk als je een mooie stem hebt.

Op jonge leeftijd zijn meisjes vaak in de ban van zangeressen als Hannah Montana of Taylor Swift, maar het komt niet vaak voor dat je een jonge operazangeres ziet en daarom is het nog spectaculairder als je er wel een ziet en ook nog eens fantastisch blijkt te kunnen zingen. 

In deze video zien we de auditie van Emanne Beasha bij het programma America’s Got Talent in 2019. Het meisje is een jonge operazangeres en ze kan echt waanzinnig goed zingen ondank haar jonge leeftijd. Jonge operazangeres 5

Emanne heeft als droom om een fantastische operazangeres te worden, maar als je het aan ons vraag is ze dat al.

Vanaf het moment dat ze begint met haar eerste noten, blaast ze iedereen in de zaal inclusief de jury omver.

De jury was zo onder de indruk van haar optreden dat ze besloten om op de Golden Buzzer te drukken, waardoor Emanne gelijk een plekje in de finale verzekerde.

Bekijk de beelden hieronder en deel het verder op Facebook/Whatsapp als je haar stem ook zo mooi vindt!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts