Politieagenten komen samen om jonge moeder te helpen bij ontvluchten van vriendje 😲😯


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Politieagenten komen samen om de jonge moeder te helpen bij het ontvluchten van gewelddadige relatie” – (leestijd – 1 minuutje)

Als agent ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Wanneer zij met een dienst beginnen, weten ze nooit wat de dag gaat brengen en dat maakt hun baan in zekere zin erg fascinerend.

Ze zijn er om iedereen te helpen, al lijkt dat de laatste tijd wat minder het geval door alle ophef. 

Agenten Reneeshia McIntyre en Delia Pesina gingen eerder deze maand af op een oproep in een appartementencomplex in Old East Dallas.

Toen ze in het complex aankwamen trok een 2-jarige toevallig hun aandacht en daarom gingen ze even een kijkje nemen. 

jonge moeder
© CBSDFW | Foto 1/2 – (scroll verder)

Ze gingen met het meisje het meisje mee en raakten aan de praat met haar moeder. In het appartement waren helemaal geen meubels aanwezig en de vrouw was platen van piepschuim aan het wassen.

Delia vroeg aan de vrouw hoelang ze er al woonde en toen gaf ze aan dat het inmiddels een paar maanden geleden was dat ze was ingetrokken. 

Even later gingen de agenten weer weg en keken ze elkaar meteen aan, want dit was niet de laatste keer dat ze langs gingen.

Op het politiebureau vertelden ze het verhaal aan hun collega’s en begonnen ze met het inzamelen van geld.

De collega’s waren erg geul en daarom waren ze in staat om bedden, wiegjes, matrassen, lakens, kussens en andere meubels te kopen. 

jonge moeder
© CBSDFW | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Later gingen ze terug naar de vrouw om alle spullen te brengen. De vrouw had alles achtergelaten, omdat ze was vertrokken voor haar gewelddadige man.

Het moment dat de agenten aan de kinderen vertelden waar ze nu konden slapen, waren ze helemaal door het dolle heen. 

Met het verzamelde geld kon niet alleen het hele huis gemeubileerd worden, ze konden ook voor 250 dollar aan eten en drinken kopen voor de zeer dankbare moeder. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/CBSDFW

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts