‘Verloren’ video opgegraven van John Denver en Johnny Cash die ‘Take Me Home, Country Roads’ zingen. 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Zeldzame video opgegraven van John Denver en Johnny Cash die ‘Take Me Home, Country Roads’ zingen. 

Als je fan bent van John Denver en Johnny Cash dan is het vandaag je geluksdag, want op deze beelden is een fantastisch duet te zien van ‘Take me home, country roads’. ‘Take me home, country roads’ is een heel bekend lied dat is geschreven door John Denver.

Hij is een Amerikaanse countryzanger, songwriter en musicus. Hij heeft zelfs een paar keer geacteerd. Johnny Cash is ook een Amerikaanse countryzanger, gitarist, singer-songwriter, acteur en auteur. Beide heren hebben grote successen gekend. Normaal gesproken wordt dit nummer alleen gezongen door John Denver maar nu is deze video opgedoken samen met Johnny Cash.

Het is een fantastische samenwerking, omdat ze allebei hele verschillende stemmen hebben die elkaar perfect aanvullen. Oorspronkelijk was het nummer geschreven voor Johnny Cash, maar uiteindelijk zag John Denver zelf ook wel iets in het nummer en besloot hij om het zelf te zingen. John Denver en Johnny Cash 1

Dat is uiteindelijk een hele verstandige keuze geweest, want het lied stond op nummer 2 in de hitlijsten van de Verenigde Staten en op nummer 3 in de hitlijsten in Canada. Het nummer werd uitgebracht op 12 april 1971 en stond op het album Poems, Prayers and Promises. 

Dit optreden komt uit een televisieshow van John Denver met de titel ‘Thank God I’m a Countryboy’. Het is zeer waarschijnlijk het enige optreden van John Denver en Johnny Cash dat is gefilmd, dus het is heel bijzonder.

Het is ook een erg mooi gezicht dat de twee zo erg aan het genieten zijn van elkaars klasse. Tegenwoordig is de muziek erg verandert en zie je zulke artiesten haast niet meer, het voordeel is dan wel weer dat je ze nog meer gaat waarderen dan dat je al deed.

Vond je dit ook zo’n mooi optreden? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts