90-jarige Jezus-standbeeld in de St. Patrick’s kathedraal van El Paso “vernietigd” door 30-jarige man


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

leestijd – 1 minuut: “90-jarige Jezus-standbeeld in de St. Patrick’s kathedraal van El Paso “vernietigd” door 30-jarige man”

Over het algemeen is bekend dat je niet aan spullen zit, die niet van jou zijn.

Of je moet er toestemming voor hebben. Het is al helemaal bekend dat je deze spullen niet kapot maakt.

Helaas, is dat niet voor een ieder normaal en gebeurd dat nog al te vaak. We hebben nog te veel te maken met vernielingen, maar jammer genoeg is daar niet altijd wat aan te doen. jezus-standbeeld-2

De 30-jarige Isaiah Cantrell heeft namelijk het 90-jarige oude jezus-standbeeld vernietigd in de St. Patrick’s kathedraal van El Paso.

Hij is op het altaar geklommen in de kerk en heeft het standbeeld naar beneden geduwd. Isaiah ontkent dat hij dit heeft gedaan, maar er zijn beelden vastgelegd. Ook vertelt hij dat het jezus-standbeeld de verkeerde huidskleur had.

Zo vertelde hij dat Jezus van oorsprong joods zou zijn en dus een donkere huidskleur zou moeten hebben. Mocht dit nou zo zijn, dan is het alsnog geen reden om iets te vernielen. 

jezus-standbeeld

Veel mensen van de kerk zijn verdrietig en is bij hen hun hart gebroken. Ze vinden het vreselijk dat het jezus-standbeeld is vernietigd.

Het beeld waar ze zoveel kracht vandaan haalde. Dit is iets wat ze allemaal liever niet hadden zien gebeuren. Ze weten dat het maar materiaal is, maar dit is een standbeeld met zoveel geschiedenis, dus zonde blijft het wel.

Op het moment bidden zij voor de verdachte en hopen zij dat hij het onlangs het voorval goed maakt. Ze hopen dat hij zijn rust terug zal vinden, want zij zullen dat uiteindelijk ook krijgen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: ABC

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts