Tiener zakt naar de grond als ze beste jeugdvriend herkent die zich had verkleed als postbezorger


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Jongen verrast jeugd beste vriend verkleed als postbezorger”


Vriendschap is iets in het leven dat je wil hebben. Een maatje, een ride or die, iemand waarmee je alles kan delen.

Ook wel je steun en toeverlaat! Soms kan er iets tussen deze vriendschap komen, of het nou een ruzie is of misschien afstand, jammer genoeg gebeurt het wel eens..

Maar dan draait het allemaal om het feit hoe je er zelf mee om gaat! jeugdvriendin-verrassen

Soultana Kotrides, 16, en Jory Knauf, 15, zijn al beste vrienden sinds dat ze samen opgroeiden als buren in Rochester, New York. Van 2006 tot 2016!

Toen verhuisde het gezin van Soultana naar Fort Mill, South Carolina. Hierdoor ontstond er een kloof tussen de twee, gecreëerd door de afstand. Ondanks de afstand tussen hen bracht Soultana nog steeds een jaarlijks bezoek aan Rochester om Jory en zijn familie te bezoeken.

Maar dit jaar, vanwege de voorzorgsmaatregelen met COVID-19, werd die reis geannuleerd… En dit tot het grote verdriet van Soultana. 

jeugdvriendin-verrassen-2

Jory en de families begonnen daarom samen te werken aan een plan om Jory een ​​verrassingsbezoek aan South Carolina te brengen.

Jory’s moeder, Lynn, kocht een bezorger-outfit van Amazon. Hierdoor kon Jory verkleed als pakketbezorger en langs het huis van Soultana gaan, om de verrassing in werking te stellen.

Toen het tijd was dat een pakketje arriveerde, begon de familie Kotrides Soultana te filmen terwijl ze de deur open deed. En daar stond Jory! Soultana lijkt het eerst niet helemaal door te hebben, maar al snel springt zij bij Jory in de armen!

Voorafgaand aan het bezoek werden alle gezinsleden ook getest op COVID-19, zodat ze wisten dat zij het virus niet zouden verspreiden.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Happily

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts