Drie broers ‘recreëren’ een lijst van hilarische jeugdfoto’s en maken miljoenen mensen aan het lachen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Drie broers recreëren dertien jeugdfoto’s en maken miljoenen mensen aan het lachen”

Het perfecte cadeau is lastig te vinden!

Of het nou gaat om je beste vriendin, je moeder of een ander familielid, het blijft een lastige kwestie.

Nu gaat het natuurlijk om het gebaar, maar soms vind je het zelf ook gewoon leuk om enorm uit te pakken.

Nu kan dat op veel manieren, maar origineel zijn is natuurlijk wel extra leuk. In deze video zie je een wel heel erg origineel idee! 

jeugdfotos-herleven-2

Het perfecte cadeau voor je ouders vinden dat persoonlijk en vanuit het hart is, is nooit gemakkelijk. Het maken van kinderfoto’s is een gewoonte dat veel mensen hebben gedaan. 

Veel mensen hechten daar waarde aan en vinden dat leuk voor later om nog terug te kunnen zien.

De drie broers in deze video, dachten daarom dat het leuk was om iets met deze jeugdfoto’s te doen! De drie broers hebben namelijk hun kinderfoto’s na-gemaakt als cadeau voor het jubileum van hun ouders.

jeugdfotos-herleven

Deze drie broers hebben een aantal hilarische foto’s gemaakt en ze hebben ook hun vader op veel van de foto’s betrokken.

Ze maakten een kalender voor hun moeder en gaven die haar met Kerstmis.

Ze hebben al hun jeugdfoto’s na-gemaakt en deze verwerkt in een kalender. Deze foto’s zijn allemaal te zien in deze video!

De jongens hebben fantastisch werk geleverd en wij weten zeker dat het een glimlach en misschien een paar tranen van vreugde opriep toen ze hun moeder dit prachtige geschenk gaven.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Winkgo

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts