Jessica Fletcher is nu 94 jaar oud – en zo ziet de ster van ‘Murder, She Wrote’ er nu uit


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Jessica Fletcher wordt binnenkort 95 jaar oud – zo ziet de ster van ‘Murder, She Wrote’ er nu uit

Angela Lansbury ook wel bekend als Jessica Fletcher wordt binnenkort 95 jaar oud. Maar dat weerhoudt haar nergens van.

Angela staat nog net zo vurig in het leven als toen zij de ster was van “Murder, She Wrote”. In deze video zie je hoe Angela samen zit met Craig Bennet en over verschillende dingen spreekt.

Een interview die je wil zien! Volgens Craig zijn veel mensen nog steeds een groot fan van Angela. Jong of oud, dat doet er niet toe! Mensen zullen altijd fan blijven van deze sympathieke vrouw. 

In deze video zie je hoe ze over verschillende onderwerpen praten, namelijk: haar debuut op het TV-scherm, de verschillende shows waaraan zij heeft meegedaan, haar persoonlijke mening en ook een beetje over haar privéleven.


Jessica Fletcher

In deze video zie je alle belangrijke hoogtepunten nog even een keertje op een rijtje. Kijk dus vooral dit filmpje, want het is het waard!

Zo heb je Angela nog nooit gezien! Wij zijn fan! Haar humor is ze nog steeds niet verloren op deze leeftijd, dus lachen gegarandeerd.

Vond je het ook even mooi om Jessica Fletcher weer te zien? Deel deze nostalgische beelden dan op Facebook/Whatsapp met vrienden en familie.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts