kinderen besteden 6 uur aan het krijten van muur om buren tijdens quarantaine op te vrolijken en noemen het de “regenboog muur” 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Je huis krijten is een flinke opgave, maar het is het waard om je buren op te vrolijken, vooral in deze zware tijden. Als klein kind heeft iedereen waarschijnlijk wel eens met stoepkrijt gewerkt.

Met krijt kon je de leukste dingen tekenen op straat en dit zorgde niet voor overlast, omdat het na één keer regenen allemaal was verdwenen. Je huis krijten is een manier om je eigen stulpje wat op te vrolijken.

Het opvrolijken is maar tijdelijk, want zoals we net vermelden is er maar een regenbui nodig om het krijt compleet te laten verdwijnen. Met deze tijdelijke versiering maak je de straten wel een stuk leuker en dat kan iedereen wel gebruiken in deze periode.


je huis krijten 2

In deze video zien we twee kinderen die hun huis krijten. Het jongetje genaamd Finlay maakt samen met zijn zusje Phoebe een regenboog muur.

Veel kinderen maken regenboog muren om de buurt om te vrolijken aangezien iedereen binnen zit vanwege het coronavirus. Door iedere baksteen een andere kleur te geven, ontstaat er een heel vrolijk patroon met alle kleuren van de regenboog.

Het is een super leuk initiatief waar je de wereld weer een beetje leuker mee maakt. Dus pak allemaal stoepkrijt uit de kast en ga een regenboog muur krijten.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts