“Mijn man mag niet naar buiten als hij toch gaat moet hij aan de leugendetector” 😲😱


Jaloerse vrouw: Mijn man mag niet naar buiten als hij toch gaat moet hij aan de leugendetector. Dit is het toppunt van jaloezie! Iedereen is wel eens jaloers, of het nou gaat om jaloezie doordat iemand iets heeft wat jij ook graag wilt hebben, of dat het gaat om gezonde jaloezie in relaties.

Jaloezie wordt over het algemeen gezien als een wat minder fijne emotie. Deze emotie laat je niet meer scherp nadenken en heeft een negatieve kant. Het wordt gezien als emotie waarbij iemand iets probeert te verkrijgen, wat een ander net heeft verkregen of de persoon wenst dat een ander het niet had. Het kan bijvoorbeeld om voorwerpen gaan, maar ook om relaties. 

jaloezie

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In dit filmpje bereikt de jaloezie een hoogtepunt. In de ochtendshow van Holly & Phil bespreken Debbi en haar verloofde Steven de aandoening waar Debbi aan lijdt genaamd het ‘Othello Syndroom’. Dit syndroom zorgt ervoor dat Debbi buitenproportioneel jaloers is. Wij wisten niet dat dit zo ver kon gaan in relaties.

jaloezie

Haar relatie met Steven ziet er hierdoor heel erg anders uit dan normale relaties en hoe hun relatie eruit ziet vertellen ze ook tijdens de show. Wat zou jij tegen deze vrouw willen zeggen? Laat van je horen in de reacties.

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=fD-TfqIU54A[/embedyt]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts