Man verkoopt auto om ingrijpende operatie van pup te kunnen betalen 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Intestinale verstopping is bijna het einde voor puppy – baasje verkoopt eigen auto om leven te redden – (leestijd – 1 minuutje)

Veel mensen zijn vaak dikke maatjes met hun huisdieren.

De band die ze met hen hebben opgebouwd, is vaak niet te omschrijven.

Een band tussen mens en dier kan vaak sterker zijn dan al het andere in de wereld. Daarom zijn mensen ook bereid om zo ver te gaan voor hun huisdieren! intestinale-verstopping
© Viral Stories / intestinale verstopping

In deze video maak je kennis met een man die zijn auto verkoopt om de operatie van zijn hond te kunnen betalen.

Als dat geen echte liefde is! Randy houdt zoveel van zijn hond, dat hij dit als enige optie zag. Zij besteden elke minuut van de dag dat ze wakker zijn met elkaar.

Ondertussen kunnen ze het dus ook niet voorstellen om zonder elkaar te zijn. Dat de hond geopereerd zou moeten worden, was dan ook de enige optie.

Randy kon een leven zonder zijn hond nog niet voorstellen! De reden dat zijn hond überhaupt geopereerd moest worden is dan ook speciaal. 

intestinale-verstopping-2
© Viral Stories / intestinale verstopping

Hij had namelijk het dopje van het flesje van de dochter van de vriendin van Randy ingeslikt.

Hij speelt altijd met dat flesje, maar dit keer liep het iets anders dan verwacht. Het dopje had hij na een aantal minuten spelen ingeslikt.

Dit zorgde ervoor dat Randy met zijn hond naar de dierenarts is gegaan omdat hij dus last had van een intestinale verstopping.

Dit zorgde ervoor dat hij geopereerd moest worden. Hierdoor heeft Randy zijn auto moeten verkopen om zo het geld bij elkaar te sprokkelen. Als dat geen echte liefde is!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Viral Stories

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts