Man riskeert eigen leven en ontmantelt gewapende dief in de metro 😲😱


Het verhaal van man die een gewapende dief in de metro ontmantelt

Man ontmantelt gewapende dief in metro – zijn heldhaftige actie wordt overal geprezen. De man zag de man met een pistool en hij wilde gelijk alle passagiers in de metro in veiligheid brengen door het pistool af te pakken.

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de man die een dief ontmantelt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.in veiligheid brengen 2a

Waardevolle inleiding over veiligheid

Je hoort mensen wel eens zeggen dat niet alle helden een cape dragen. In films hebben superhelden natuurlijk altijd een bepaald pak aan, zoals superman met zijn cape.

Met deze uitspraak wordt bedoeld dat er in het dagelijks leven genoeg superhelden die mensen in veiligheid brengen zijn, maar die niet zo een speciaal pak aan hebben als in de films. in veiligheid brengen 3a

Belangrijke inlichting over verhaal

In deze video zien we een man die zich opstelt als een ware superheld, de man weet namelijk in zijn eentje een hele coupé van een metro in veiligheid te brengen.

Hij zag een man met een pistool staan en wist gelijk dat de man kwade bedoelingen had, daarom liet hij niets aan het toeval over en besloot hij om in te grijpen.

Doordat de man genaamd Jean Paul LaPierre zelf Karate heeft gedaan was hij snel in staat om het wapen af te pakken.

De angst in de metro is goed te merken wanneer andere passagiers zich ermee gaan bemoeien, maar gelukkig is het allemaal goed afgelopen en kon de dader worden overgedragen aan de politie. in veiligheid brengen 1a

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de ontmanteling zijn afkomstig van: WGN News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts