Jongen die in steen verandert, zal in zijn eigen lichaam worden begraven tenzij er een remedie wordt gevonden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Jongen die in steen verandert, zal in zijn eigen lichaam worden begraven tenzij er genezing wordt gevonden”

Een gezin uit Colorado doen er alles aan om een remedie te vinden voor hun 14-jarige zoon. Hij heeft een hele zeldzame ziekte waardoor zijn hele lichaam keihard wordt. 

In januari 2013 werd Jaiden Rogers gediagnosticeerd met het stijve huidsyndroom, dit is een zeldzame ziekte die ervoor zorgt dat zijn huid langzaam verandert in steen.

Het is een heel bijzonder verschijnsel en volgens zijn moeder, de 53-jarige Natalie Rogers, is het net alsof je op een aanrecht tikt. in-steen-veranderen-1

De ziekte begon in het dijbeen en heeft zich in een rap tempo weten verspreiden naar zijn heupen, buik, rug en borst.

Door deze snelle verspreiding ontstaat er ondraaglijke pijn in de gewrichten en spieren. Inmiddels heeft het zich verspreid door het hele lichaam en daardoor kampt Jaiden met ernstige ademhalingsproblemen. 

Het arme 6-jarige jongetje is laatst in kunstmatig coma gebracht, omdat de stijve huis zijn borst want samenperste en daardoor kon hij op een gegeven moment niet meer ademen.

Nu slaapt Jaiden ongeveer 20 uur per dag, slikt drie hele sterke pijnstillers en heeft een bepaald masker op waardoor hij beter kan ademen.

in-steen-veranderen

Als hij wakker is doet hij niets liever dat The Twilight Zone kijken en spelletjes op de computer spelen. Dit deed hij ook al erg graag voor zijn aandoening. 

Door alle behandelingen stapelen de medische rekeningen op voor de familie en nu zijn ze erachter gekomen dat er geen remedie is voor de ziekte.

Toch is er in Europa een speciale stamcelbehandeling voor speciale huidziekte. Voor Jaiden zit er geen andere manier op dan deze behandeling te proberen.

Deze behandeling is prijzig en daarom vraagt de familie of mensen misschien willen doneren. Het totale bedrag dat nodig is, is ongeveer 400.000 dollar. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WatchJojo

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts