Toegewijde hond kan niet stoppen met huilen in asiel nadat baasje hem in de steek liet 😭❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. De video van de in de steek gelaten hond staat hieronder:

“Een toegewijde hond kon niet stoppen met huilen in het asiel nadat hij zich realiseerde dat hij in de steek was gelaten” – (leestijd – 1 minuutje)

Honden zijn zeer emotionele dieren die alles voor hun baasje over hebben.

Helaas is voor sommige honden deze liefde niet wederzijds en doen hun baasjes ze weg.

Deze mensen realiseren zich niet wat voor emotionele impact dat heeft op zo een dier. Die impact wordt hier heel duidelijk. in-de-steek-gelaten-2
© REAL FACTS / in de steek gelaten

AJ en zijn broer werden bij het asiel binnengebracht, omdat hun baasjes niet meer voor ze konden zorgen. In het begin kwamen de honden heel vrolijk het asiel binnen gelopen, maar na een tijdje werden ze van elkaar gescheiden.

Vanaf dat moment waren ze omringd door allemaal vreemden en hadden ze totaal geen idee wat er precies aan de hand was.

in-de-steek-gelaten-3
© REAL FACTS / in de steek gelaten

De 6-jarige hond, AJ, had er het moeilijkst mee om van zijn broer en baasjes gescheiden te worden.

Door de eenzaamheid was hij zo bang geworden dat hij alleen maar kon huilen en de tranen waren ook heel duidelijk te zien.

in-de-steek-gelaten-4
© REAL FACTS / in de steek gelaten

De mensen van Saving Carson Shelter Dogs namen de huilbui op in de hoop dat iemand hem snel kwam adopteren, want zulke lieve honden horen niet in een asiel thuis. 

De mensen van het asiel hadden nooit verwacht dat de video het hele internet over zou gaan en binnen een korte periode kwamen er meerdere mensen langs om te kijken naar AJ.

in-de-steek-gelaten
© REAL FACTS / in de steek gelaten

Uiteindelijk kwam er een geschikt gezin die besloot om AJ te adopteren en vanaf dat moment werden zijn tranen ingeruild voor een brede glimlach.

Uiteindelijk werd het allemaal maar beter voor de hond, want hetzelfde gezin adopteerde ook zijn broer.

Vanaf dat moment was AJ weer met de hond waar hij het meest van houdt. Nu hoeven ze zich geen zorgen meer te maken dat ze in de steek worden gelaten, want dit gezin zit anders in elkaar. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: REAL FACTS / in de steek gelaten

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts