Koppel bevalt van identieke een-eiige vierling: “We kunnen ze amper onderscheiden”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Ze herkennen zichzelf niet eens op een foto! Deze vierling lijkt zo erg op elkaar dat ze niet van elkaar te onderscheiden zijn, dit is echt heel erg bizar. 

Als je als stel in verwachting bent van een kind kan er tijdens de eerste echo gezien worden hoe het met het kindje gaat.

Op die echo kan ook gelijk gezien worden of het gaat om een kindje of dat het misschien wel een tweeling is. Bij een tweeling of meer kan het gaan om eeneiig of twee-eiige

Wanneer ze eeneiig zijn betekent dit dat identiek zijn en super veel op elkaar lijken. Bij het geval van twee-eiig lijken ze niet heel veel op elkaar en kan het gewoon zussen zijn. 


identieke vierling 4

In deze video zien we een heel bizar verschijnsel, namelijk de enige identieke vierling in het Verenigd Koninkrijk.

In het gezin Carles is een identieke vierling en die hebben een kans van 1 op 64 miljoen verslagen door te overleven.

De meisjes heten Ellie, Georgina, Jessica en Holly.

De meisjes lijken zo erg op elkaar dat de ouders genaamd Julie en Jose de initialen op de voeten van de meisjes moesten zetten om ze uit elkaar te kunnen houden. Jose heeft het soms nog steeds erg lastig met het uit elkaar houden van de meisjes, maar dat komt zeer waarschijnlijk doordat ze allemaal dezelfde kleding dragen.

Vond jij de beelden ook prachtig? Deel het dan op Facebook of Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts