In 1977 stopte Elvis met zijn concert, zat aan een piano en zong nog een iconisch muziekstuk 😄💖


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met het kijken van beide filmpjes.

“In 1977 stopte Elvis met zijn concert, zat aan een piano en zong nog een iconisch muziekstuk” – (leestijd – 1 minuutje)

Wie kent hem niet? De iconische zanger, Elvis! Elvis is een van de meest bekende zangers ter wereld.

Het is een zanger van vroeger en nog steeds wordt er allerdaags zijn muziek gedraaid. Veel mensen zijn fan en dat is meer dan te begrijpen. Want ja, laten we eerlijk zijn, wie draait zijn muziek nou niet? 

iconisch-muziekstuk
© hollandgroupc2008 / iconisch muziekstuk

Een live opname met zang en piano van Elvis Presley tijdens zijn concert in Montgomery, Alabama op 16 februari 1977,  is wat je hier ziet.

Deze live-opname, precies 6 maanden voor zijn dood op 42-jarige leeftijd, is een van de meest aangrijpende momenten op het podium in Elvis zijn ‘carrière.

iconisch-muziekstuk-4
© hollandgroupc2008 / iconisch muziekstuk

Opeens besloot hij om aan de piano te gaan zitten en dit oude nummer voor de enige keer op het podium uit te voeren.

Totaal ongeoefend! Daarom lijkt het er ook op dat zijn band en achtergrondzangeres het nummer ofwel niet konden herinneren of het helemaal niet wisten.

iconisch-muziekstuk-2
© hollandgroupc2008 / iconisch muziekstuk

Elvis begint aan een gepassioneerde poging, ondanks zijn falende gezondheid en levert een uitvoering en tekst die een weerklank vonden met zijn huidige situatie die onmogelijk te negeren is.

Terwijl zijn leven en carrière hem schijnbaar ontglipten, leek Elvis een gebroken en verloren man, een slachtoffer van zijn eigen ongekende succes.

iconisch-muziekstuk-3
© hollandgroupc2008 / iconisch muziekstuk

De enige plaats waarvan hij wist dat hij zich kon wenden was God, en die avond, op dat podium, zong hij zijn hart uit, in een roep om hulp. Wij hebben kunnen genieten van de beelden en wij zijn dan ook benieuwd wat jij ervan vond?

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: hollandgroupc2008 / iconisch muziekstuk

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts