Zoon vertelt zijn ouders dat hij hun hypotheek heeft afbetaald – Zeer ontroerend 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Als kind zijnde is het natuurlijk leuk om iets terug te kunnen doen voor je ouders. Ze hebben al die tijd zo lang voor je gezorgd, dan is het wel eens leuk om iets terug te kunnen doen voor hen.

In deze video zie je hoe een jongeman een wel heel bijzonder cadeau geeft aan zijn ouders. App-ontwikkelaar Joseph Riquelme heeft een speciaal cadeau gegeven. 

hypotheek-afbetaald De ouders van Joseph Riquelme zijn in tranen na het ontvangen van een wel heel bijzonder cadeau. Joseph Riquelme heeft voor kerst het huis van zijn ouders afbetaald oftewel de hypotheek. Hij is in staat om dit te doen, omdat hij de app-ontwikkelaar is van Videoshop.

Hij heeft zijn ouders verrast met een extra cadeau tijdens kerst. Ze zaten gezellig met zijn drieën op de bank toen de Joseph hen nog een extra kaart gaf. Daarop stond de zin: “Jullie huis is afbetaald”. Zijn ouders barstte op dat moment in tranen uit en bleven verbijsterd achter.

hypotheek-afbetaald-2

Zijn moeder neemt Joseph gelijk in haar armen en begint hem intens te knuffelen. Ze hadden dit cadeau echt niet zien aankomen. Het is ook niet niets! Een hypotheek afbetalen gebeurd echt niet zo maar. Daarom is het alleen maar fijn dat dat nu alvast gebeurd is voor het stel.

Ze zullen hun zoon extreem dankbaar zijn. Joseph is alleen al blij met hun reactie en is blij om te zien dat alles in de smaak is gevallen. Dat doet hem goed om te zien. Zo weet hij dat het niet voor niets is geweest. Eigenlijk moet iedereen wat meer stil staan bij hun ouders en ze soms wat verwennen! 

Vond je dit ook zo’n mooi gebaar van deze zoon? Deel de beelden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts