Man gaat langs de deuren en geeft mensen ‘handvol’ cash om de huur mee te betalen ❤️👍


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Man gaat langs de deuren en geeft mensen handvol cash om de huur mee te betalen

De huizenprijzen zijn momenteel erg hoog, omdat er heel veel vraag naar woningen is. Voor de mensen met een huurhuis betekent dit dat de huurprijzen ook maar hoger worden en dit is voor sommige mensen niet meer te betalen. Het zou fijn zijn als er iemand bereid is om de huur te betalen. 

De kans dat iemand je aanbiedt om de huur te betalen is haast onmogelijk en wanneer dit gebeurd is het net alsof er een engel uit de hemel komt vallen. Dit gevoel hadden de mensen toen Juan van het YouTube kanaal ThatWasEpic bij hen voor de deur stond en aanbood om hun huurgeld contant te betalen.

Juan klopt op de deur van willekeurige mensen aan om te vragen wat zij betalen voor de huur. De verwarring is goed te zien bij iedereen die open doet en sommige twijfelen om het antwoord te geven, terwijl anderen hun huurprijs gelijk op tafel leggen.


huur betalen

Zodra de mensen hebben verteld hoeveel ze per maand kwijt zijn aan huur, haalt Juan een stapel contant geld uit zijn zak en overhandigt hij de 100 dollar biljetten aan de mensen. Bij iedere deur gebeurd eigenlijk hetzelfde, terwijl Juan het geld uit zijn zak pakt, snappen de mensen er helemaal niets van en hebben ze geen flauw idee wat hij van plan is.

Pas als hij het geld daadwerkelijk overhandigd snappen ze dat hij de huur wilt betalen. Sommige mensen barsten in tranen uit en anderen raken volledig in shock. Een man vraag op een gegeven moment ook of hij een engel is.

 

Dit is een heel mooi gebaar van Juan, want er zitten veel mensen in de video die het iedere maand weer lastig hebben om de huur op tafel te krijgen. Juan kan dit goed missen, terwijl het voor die andere mensen een hele maand kan veranderen van heel slecht naar heel goed.

Vond je dit ook een geweldig initiatief? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts