Kleine danseres ‘kaapt’ saaie recital met humoristische dansbewegingen


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Niets is natuurlijk leuker om te zien, dan iemand die aan het optreden is en helemaal opgaat in zijn performance.

Zolang diegene het zelf maar leuk vindt, dan zijn wij er ook helemaal weg van. Deze kleine danseres steelt in ieder geval in het volgende filmpje helemaal de show, dat kunnen we je zeker vertellen. 

Het meisje doet mee aan een dansvoorstelling georganiseerd door haar basisschool. Met allemaal andere meisjes staat zij samen te tappen voor een groot publiek. Hoewel al andere meisjes leuk meegaan met de dansroutine, lijkt zij wat anders van plan te zijn.

humoristische-dansbewegingen-2 (1)

Ze maakt er echt haar eigen showtje van! En iedereen is er weg van. Veel gelach klinkt er vanuit het publiek en dat doet het meisje ook nog eens oplichten.

Met haar prachtige pakje aan en haar mooie haren, steelt ze de show! De andere meisjes zien er ook prachtig uit, maar toch blinkt zij net even wat meer uit. 

En dat komt natuurlijk door de aangepaste dansroutine. Het lijkt alsof zij deze ter plekke verzint en wij durven eigenlijk wel te zeggen dat ze dat ook daadwerkelijk doet. Maar wat kan je verwachten he van zo’n jong meisje.

humoristische-dansbewegingen (1)

Het is in ieder geval duidelijk dat zij nooit naar iemand anders zal luisteren. Op zo’n jonge leeftijd en dan zo’n eigen wil, dat kan alleen maar een sterke meid worden!

Wij zijn weg van haar en wij denken jij ook! Maar ja dat kan toch haast ook niet anders, ze blaast letterlijk iedereen omver. 

Bekijk de onderstaande beelden en deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts