96-jarige vrouw zet huis te koop en de binnenkant lijkt bevroren te zijn in de tijd 😲🤔


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Iedereen zou wel eens een keer willen reizen met een tijdmachine, maar helaas is dit onmogelijk. Toch zijn er plekken die er nog precies hetzelfde uitzien als tientallen jaren geleden, waardoor het net lijkt alsof je in een tijdmachine bent gestapt. 

Een 96-jarige vrouw uit Toronto verkocht in 2014 haar woning met twee verdiepingen in de wijk West Toronto in Canada. Vanaf de buitenkant zag het huis er niet heel bijzonder uit en was het een van de vele huizen in de straat, maar op het moment dat de deur open gaat kom je voor een hele mooie verrassing te staan.

Het huis is namelijk volledig gedecoreerd in een perfecte stijl uit de jaren 50 en 60. Volledig gedecoreerd is ook absoluut niet overdreven, want het huis is bedekt van de vloer tot aan het plafond. Metallic behang, moderne barokke prints, kleurrijke vloerbedekking en nog veel meer in die bepaalde stijlen.

96-jarige vrouw zet huis te koop

Het huis was al die jaren in bezit geweest van een 96-jarige naaister met een geweldige passie voor interieurontwerp. Ze was helaas niet in staat om het al beroep te doen, maar daarom liet ze zich graag losgaan op haar eigen huis.

Ze was zo dol op het huis dat ze haar familie het liet onderhouden toen zij het niet meer zo goed kon door haar hoge leeftijd. Hierdoor bleef het interieur in een geweldige staat en is het net alsof je in die tijd leeft. 

Het hele huis met twee verdiepingen is ingericht met een retrostijl uit de jaren 60 en ook al is het niet je smaak qua inrichting. Het is te mooi om te beseffen. Alles heeft hele felle kleuren en het lijkt net alsof het uit een tekenfilm komt.

Vond je dit er ook fascinerend uitzien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts