Elektricien brengt lokale aannemers samen om gratis het vervallen huis van een oudere vrouw te repareren


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Elektricien brengt lokale aannemers samen om gratis het vervallen huis van een oudere vrouw te repareren”

Deze elektricien zag dat het huis van een oude mevrouw steeds meer begon te vervallen en hij kon verder gaan met zijn leven zonder er iets aan te doen, dus schakelde hij de hulp is van allerlei vrijwillige klusjesmannen om het huis op te knappen. 

John Kinney uit Woburn in Massachusetts runt samen met zijn broer een bedrijf, Kinney Electric. Op een gegeven moment kregen ze een oproep van een vrouw genaamd Gloria, omdat er allerlei vonden uit haar armatuur begonnen te komen.huis-renoveren

Toen John aankwam bij het huis zag hij dat het niet alleen de vonken waren, maar nog duizend andere problemen. In het huis kon de helft van de lampen niet aan en de vrouw had geen fornuis. Daarnaast was de koelkast aangesloten op een verlengsnoer. John ging meteen aan de slag met het verhelpen van de elektrische gevaren en sloot de lichten en de airconditioning aan. 

De taak van John zat er toen in principe op, maar hij kon niet weglopen wetende dat Gloria in zulke slechte omstandigheden leefde. Het huis was erg smerig en daardoor had ze veel last van ongedierte. De dakgoten vielen bijna van het huis af en de verf zag er ook niet meer uit. 

huis-renoveren-2

John begon vragen te stellen en kwam er op die manier achter dat de vrouw geen familie meer heeft en dat ze nauwelijks geld heeft. John zijn bedrijf bestaat al erg lang en daarom heeft hij een flink netwerk opgebouwd.

Hij besloot dit netwerk te raadplegen in de hoop dat ze hem vrijwillig wilde helpen met het opknappen van het huis. De meeste vonden het een fantastisch idee en in combinatie met een inzamelingsactie werd het hele huis gerenoveerd. Door dit soort acties krijg je toch weer vertrouwen in de mensheid.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: CBS News

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts