Eenvoudige houtwerk ideetjes die je thuis en goedkoop kunt bouwen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Door gebruik te maken van het hout van een pallet kun je de mooiste meubels maken voor een relatief erg lage prijs. 

Met mooie houtwerk ideetjes kun je heel veel. Hout is namelijk erg handig om te gebruiken bij het creëren van meubels, veranda’s of schuren voor in de tuin.

Het mooiste aan hout is dat je er heel makkelijk zelf een eigen draai aan kan geven.

Je kunt het materiaal namelijk erg makkelijk zagen en zo krijg je iedere vorm die je zou willen. Er zijn nog wel heel veel verschillende soorten hout. Voor steigerhout betaal je bijna niets, terwijl eikenhout weer een stuk duurder is. 


houtwerk ideetjes 2

In deze video zien we perfecte houtwerk ideetjes die bijna geen geld hoeven te kosten. De voorbeelden die je ziet zijn perfect geschikt voor in de tuin.

In deze video maakt de beste man een mooie stoel door gebruik te maken van houten pallets. Het is heel mooi om te zien dat de man erg veel gebruik maakt van de vorm van de pallet. Hij hoeft bijna niet te zagen en dat scheelt een hoop moeite.

Hij heeft onder de stoel ook nog eens wieltjes geplaatst, zodat de stoel erg makkelijk te verplaatsen is. Het kost bijna niets en het resultaat is verbluffend.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts