Man haalt ‘gratis’ bureau op en laat vorige eigenaren spijt krijgen nadat hij het restaureert 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Man haalt ‘gratis’ bureau op en laat vorige eigenaren spijt krijgen nadat hij het heeft getransformeerd” – (leestijd – 1 minuutje)

Doe-het-zelf projecten worden steeds populairder. Veel mensen steken zelf de handen uit de mouwen en beginnen met klussen en knutselen.

Ook is het erg populair om veel objecten een tweede leven in de te blazen. Na een goede opknapbeurt kan een voorwerp zo weer jaren mee.

In deze tijd is dat razendpopulair en is vooral natuurlijk erg duurzaam en milieuvriendelijk. 

houtwerk
© ROSS TAYLOR | Foto 1/2 – (scroll verder)

Om in de duurzaamheid sferen te blijven, zie je in de video een man die een gratis bureau heeft opgehaald.

Zodra het bureau in beeld is, zal je in eerst instantie niet helemaal begrijpen waarom de man dit bureau heeft opgehaald.

Maar al snel kom je erachter dat hij het object een tweede leven wil inblazen. Het bureau is gemaakt van prachtig houtwerk, dat zonde is om weg te gooien.

Hij haalt het hele object uit elkaar in zijn werkplaats en gaat er snel mee aan de slag. En dat om tot een wonderbaarlijk resultaat te komen. 

houtwerk
© ROSS TAYLOR | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Zodra je de oude variant en de nieuwe variant naast elkaar zet, zal je bijna niet geloven dat het om hetzelfde bureau gaat.

De man heeft zichzelf weer overtroffen. Het mooiste eraan is, is dat al het houtwerk niet verloren is gegaan.

Een lakje erover heen, en het ziet er weer uit als splinternieuw. De oorspronkelijke eigenaren zullen nu vast enorm veel spijt hebben, dat ze hem dit bureau gratis hebben gegeven.

Hier hadden ze eigenlijk nog wel een mooie winst uit kunnen halen. Maar laten we voorop stellen, het is een prachtig voorwerp en past helemaal in deze duurzame samenleving. 

Auteur:
Nienke van Pelt

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
ROSS TAYLOR | houtwerk

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd.

Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts