IJsland opent volgend jaar dit droom paradijs waar je kunt genieten van een privé zwembad en een prachtig uitzicht


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Sky lagoon wordt het hotel waar je volgend jaar heen wil! Een bijzonder hotel in Ijsland. Ijsland staat natuurlijk al bekend om zijn water en mooie groene gebergte.

In dit hotel worden deze twee componenten bijzonder met elkaar gematched. En dat gaat ze bijzonder goed af. Het hotel staat voor een plek waar de lucht het water ontmoet.

Dit komt door de prachtige uitzichten over de zee, die je hebt vanuit je kamer en het zwembad. Zoiets moois heb je waarschijnlijk nog nooit in je leven gezien, althans niet in deze trant.

Het hotel in Ijsland ligt iets buiten de plaats Reykjavik. De plaats geeft je warmte en kalmte. hotel in IJsland 4Dit komt door de rustige omgeving, de grote wateren, het warme water en het prachtige uitzicht. Het hotel opent volgend jaar en heet Sky Lagoon.

De omgeving doet zeker een eer aan de naam en wij snappen wel waar die vandaan komt.

Als wij ooit de kans hebben om hierheen te kunnen gaan, dan zouden wij dat zeker doen. Zo’n kans moet je niet aan je voorbij laten gaan! This will be a once in a lifetime opportunity!

Vond je dit ook geweldig nieuws? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts