Hartverwarmend moment dat hond hongerige zwerfkat zijn eten geeft nadat hij hem in de tuin zag 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Hartverwarmend moment dat hond hongerige zwerfkat zijn eten geeft nadat hij hem in de tuin zag 

Er wordt wel eens gezegd dat honden en dieren het niet met elkaar kunnen vinden. Maar niets blijkt minder waar.

Honden zijn nou eenmaal de zorgzame beesten dat ze zijn. En in deze video zie je dat ze dat overduidelijk ook voor katten kunnen zijn. hongerige-zwerfkat-2

Je ziet namelijk Shandong een hond uit Weifang. Shandong had net op het moment dat hij een dakloze kat tegenkwam een broodje met vlees gekregen.

In plaats van het zelf op te eten, gaf hij deze aan de kat. Eerst dachten zowel de kat als het baasje van Shandong, dat het broodje als aas werd gebruikt.

Maar niets bleek minder waar. De hond bleef namelijk weg van de kat, zodat de kat het broodje rustig kon opeten.

Zo zie je dus maar weer, dat ook honden extreem zorgzaam kunnen zijn voor katten! Dit is iets wat zowel de kat als het baasje niet hadden verwacht. 

In de video zie je hoe de kat in eerst instantie twijfelt om het voer te pakken. Maar de honger slaat toch toe.

hongerige-zwerfkat

Het beestje moet toch eten… Het is knap dat de hond dat kon inschatten dat de zwerfkat honger had. Gedurende dat de kat aan het eten is, houdt de hond gepaste afstand.

Hierdoor kan het beestje in alle rust het broodje met vlees opeten. Zo’n schattig moment dat alle vooroordelen over katten en honden samen weer onderuit doet doen.

Zo zie je maar weer, deze twee diersoorten gaan prima samen!  

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Paper 澎湃新闻

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts