Oma vertelt restaurantmanager dat haar 8 kleinkinderen honger hebben 😭❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honger hebben blijft een probleem in de wereld: “Deze oma met 8 kleinkinderen weet daar alles vanaf…” – (leestijd – 2 minuten)

Op deze wereld leven helaas nog heel veel mensen in armoede.

Terwijl veel kinderen bij hun ouders zeuren om de nieuwste Playstation, is het bij andere kinderen helemaal niet aan de orde en is het voor hen iedere dag weer de vraag of ze überhaupt kunnen eten. honger-hebben
© KHOU 11 / Honger hebben

Lowe en André Petties waren met hun dochter, Journee, aan het eten bij Frenchy’s Chicken in Richmond Avenue in Houston.

Het was op een woensdagavond en dan is het altijd erg druk bij Frenchy’s Chicken vanwege de 2-delige Kip Special.

Als deze special wordt aangeboden staan er vaak flinke rijen. Op die woensdagavond was er op een gegeven moment een vrouw met haar 3-jarige kleinkind die eten kwam bestellen.

Ze had alleen een hele aparte vraag aan de manager, Ahmed Elmadhoun. 

honger-hebben-2
© KHOU 11 / Honger hebben

Ze wilde graag de 2-delige Kip Special bestellen, maar ze had op het moment niet genoeg geld om het te kunnen kopen.

Ze vroeg aan Ahmed of hij het goed zou vinden als ze de volgende dag terug zou komen om te betalen als ze haar aangifte inkomstenbelasting terug kreeg. Ze bood haar identiteitskaart, social security card en haar rijbewijs.

Ze had eten eten echt nodig, omdat er thuis nog meer van haar kleinkinderen honger hebben en ze niet het geld had om voor hun allemaal eten te kopen. 

In plaats van de pasjes aan te nemen, koos Ahmed ervoor om 25 stuks gebakken kip te bereiden en daar nog eens een paar bijgerechten aan toe te voegen. Hij deed alles wat hij kon om de vrouw van genoeg voedsel te voorzien en hij betaalde dit helemaal zelf. 

De vrouw had ook vertelde dat haar benzine op was en dat het veel moeite had gekost om bij Frenchie’s te komen. Ze was duidelijk beschaamd over de situatie en andere gasten hoorde het ook. Deze gasten besloten toen allemaal geld in te legen, zodat ze een volle tank kon halen. 

Wist je dat: “Bijna 800 miljoen mensen hebben dagelijks niet genoeg eten en zo’n 14% van de bevolking in ontwikkelingslanden is ondervoed”

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: KHOU 11

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts