Hondje wordt geadopteerd door een booreiland werker die hem 217 km van de kust vandaan vond


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Hondje wordt geadopteerd door een booreiland werker die hem 217 km van de kust vandaan vond”

Hoe dieren soms terecht kunnen komen op bepaalde plekken, daar heeft niemand het antwoord op.

Soms op de plek waar je het minst verwacht, kom je opeens een schattig hondje tegen, helemaal verloren. Dan is het belangrijk dat wij als mensen, daar juist mee omgaan. En misschien wel hulp kunnen bieden, zodra dat nodig is. hondje-wordt-geadopteerd-2

Een werker van een booreiland vond een hondje op wel 217 KM van de kust!

Hoe dat beestje daar terecht is gekomen? Dat weet niemand! Maar het verdriet staat het beestje in de ogen. Waarschijnlijk is de hond onwijs bang geweest en gek is dat niet, want 217 km is heel wat!

Het hondje was onwijs vermoeid, uitgeput en uitgedroogd. Toen de werker hem aan boord haalde, gaf hij hem wat water en gelukkig nam het beestje dat tot zich. Nog steeds was de werker enorm verbaasd, hoe het dier hier terecht had kunnen komen! 

hondje-wordt-geadopteerd

De werker besloot de zorg van de hond op zich te nemen en besloot het hondje uiteindelijk te adopteren.

Hierdoor kreeg het beestje de plek wat hij verdiende. Ieder dier verdiend een fijn huis en dat bood deze werker hem nu aan. Na verschillende onderzoeken en tripjes aan de dokter, nam de werker het dier in huis. De twee zijn nu dikke maatjes en kunnen ondertussen al niet meer zonder elkaar.

De hond is volledig opgeknapt en is helemaal aangesterkt. Er zit weer lekker van vlees rondom zijn botten, hij is emotioneel hersteld en voelt zich helemaal lekker in zijn vel! Wat een adoptie wel niet kan betekenen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: TheDodo

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts