Hondje heeft een leven lang aan ketting doorgebracht – Aanschouw als hij voor het eerst proeft wat vrijheid is


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Na zijn hele leven aan een ketting te hebben doorgebracht, ziet Biscuit de husky voor het eerst een veld

Niet ieder dier wordt in de vrijheid geboren die zij verdienen. Dat is natuurlijk vervelend voor het beestje.

Ieder dier heeft gewoon recht op een fijn leven. Jammer genoeg krijgt niet ieder dier dat te zien.

hondje-proeft-voor-het-eerst-wat-vrijheid-is-2

Daarom is het goed om te zien dat andere mensen wel hun best doen, om deze dieren een tweede leven te geven als dat kan. 

Biscuit is een husky die namelijk een tweede leven wordt gegeven. Biscuit heeft jammer genoeg eerst nooit in vrijheid kunnen leven.

Hierdoor kreeg hij niet het leven dat hij verdiende. Maar toen werd hij gelukkig gered en kreeg hij het leven wat hij verdiende. In de video zie je hoe Biscuit lekker rond rent en heerlijk in vrijheid leeft!

Hij wordt goed opgevangen door zijn nieuwe baasjes en krijgt daar de ruimte wat die nodig heeft. Het is een grote hond met veel energie, nu is hij eindelijk op de plek waar ze thuishoort. 

hondje-proeft-voor-het-eerst-wat-vrijheid-is

In de video zie je hoe Biscuit lekker rond dwaast op een extreem groot terrein. Je ziet de vreugde van het mooie beesten afspatten. Hoe fijn is het voor hem, dat hij gewoon een goed thuis heeft nu en een baasje die goed voor hem zorgt.

Het lijkt vanzelfsprekend, maar toch is dat niet altijd zo hoor. Veel mensen verwaarlozen honden nog te vaak in deze tijd. Daarom moet je goed bij jezelf nadenken of je wel een hond in huis kan nemen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een hond vastgeketend aan een ketting zijn hele leven, zoals bij Biscuit is gebeurd…

Bekijk de onderstaande beelden en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts