Heldenpapa redt 2-jarige dochter van hondenaanval in tuin 😲😯


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Het lijkt op een doodgewone dag, maar niets is minder waar. Wanneer dochter en vader samen de tuin in komen lopen, gebeurd daar het ondenkbare.

Het is maar goed dat die vader zo alert was, want we willen niet weten wat er anders wel niet had kunnen gebeuren…

Honden en kinderen, het lijkt een goede match, maar toch is dat niet altijd zo. vader redt 2-jarige dochter van een hondenaanval o

Op een gegeven moment komen vader en dochter rustig de tuin samen binnen lopen.

Het lijkt op het einde van de dag en de twee zijn van plan om samen naar binnen te gaan. De twee lopen richting de deur, totdat daar plots een hond op het meisje komt afgerend.

Het meisje schrikt, maar voordat er iets gebeurt, is daar haar vader al. Hij gooit een tas toe naar het beest en rent achter hem aan.

Zodra het dier weg is, tilt hij het meisje op en begint hij haar te troosten. Dat kleine meisje zal vast onwijs veel schrik hebben. vader redt 2-jarige dochter van een hondenaanval o3

Dit is nou een perfect voorbeeld, waarom vaders niet te missen zijn. Ze zijn alert en hebben snelle reflexen.

Zo zie je maar weer dat hij haar perfect heeft gered van een hondenaanval. Het meisje is nog maar twee, stel je voor wat er wel niet had kunnen gebeuren.

vader redt 2-jarige dochter van een hondenaanval o2

Beide hadden dan een trauma voor het leven opgelopen. Maar gelukkig is alles goed afgelopen en is er niemand gewond geraakt.

De hond zal nu ook wel wat vaker nadenken wat hij doet en dit zal vast geen tweede keer gebeuren! Wat een heldendaad van de man!

Vond je het ook heldhaftig en goed hoe snel deze vader reageerde? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts