6-jarige jongen op missie om meer dan 1.000 honden te redden uit verschillende dierenopvangen


h3>Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Niet ieder dier wordt geboren in een liefdevol huis. Dat blijkt ook maar weer in deze video. Daarom is het belangrijk dat mensen zich inzetten, om deze dieren een beter leven te schenken.

Gelukkig denken de 6-jarige Roman en zijn moeder Jen daar ook zo over. Zij zetten zich samen in om honden te redden voor de slachting. 

Jen en Roman zijn samen in 2016 het project “project freedom ride” gestart. Dit houdt in dat zij samen honden redden voor de slachting. Jen werd hierdoor geïnspireerd, nadat zij een hond uit een opvang had geadopteerd.

honden-redden-984

Zij begon daardoor met vrijwilligerswerk in die opvang. Roman hielp zijn moeder met het maken van foto’s en video’s. Hiermee kon het woord sneller verspreid worden en kon er sneller in contact worden gekomen met potentiële adoptie baasjes voor de honden.

Op zo’n jonge leeftijd had Roman al snel door waar het daadwerkelijk om ging. 

honden-redden-2-997

Na deze foto’s en video’s zijn moeder en zoon viraal gegaan. Roman zijn vader ontving talloze berichten, van mensen die de hondjes zouden willen adopteren.

Hierdoor zijn zij weer terug verhuist naar Washington en hebben zij 31 honden met zich meegenomen. Project Freedom Ride gaat nog steeds door ook in Texas.

Dit project zorgt ervoor dat de honden worden gered van de slachting en er wordt gezocht naar nieuwe baasjes voor hen. Het project heeft al meer dan 1000 honden weten te redden!

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts