Hond was drie weken vermist in de bergen – Kijk nu als hij een bekende stem hoort in de verte 😭❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Hond was drie weken vermist in de bergen – Kijk nu als hij een bekende stem hoort in de verte.” – (leestijd – 1 minuutje)

De vermiste hond was al drie weken spoorloos en het baasje vreesde al voor het ergste, maar de hond kwam terug en het scheelde weinig of hij was er niet meer. 

De band tussen honden en hun baasjes is erg speciaal te noemen.

Wanneer de meeste mensen een hond in huis nemen gaan ze het dier echt als een gezinslid zien en dat is fantastisch.

hond
© Inside Edition – (scroll verder)

Daarom is het erg pijnlijk en triest wanneer een hond vermist raakt.

De vermiste hond voelt voor veel mensen aan alsof ze hun baby zijn verloren.

Daarom worden er ook altijd grote reddingsacties gehouden in de hoop de hond terug te vinden. 

hond
© Inside Edition – (scroll voor video)

In deze video zien we het emotionele weerzien tussen een vermiste hond en zijn baasje, nadat het baasje er al vanuit was gegaan dat ze haar trouwe viervoeter nooit meer zou zien.

Je ziet de 1-jarige Bentley getraumatiseerd naar zijn eigenaar toelopen, nadat hij voor drie weken in zijn eentje door de Rocky Mountains in Colorado heeft gelopen.

De hond was helemaal uitgedroogd en zwaar ondervoed, maar gelukkig was hij nu weer bij zijn baasje Samantha Orr die hem lekker ging verwennen en hem niet meer uit het oog verloor. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Inside Edition

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts