Hond verliest de controle als papa begint te praten over eekhoorns 🤣❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

“Hond verliest de controle als papa begint te praten over eekhoorns” – (leestijd – 1 minuutje)

Deze video zal heel erg herkenbaar zijn voor de mensen met een hond die in een bosrijke omgeving wonen.

De honden moeten vaak helemaal niets hebben van de eekhoorns en andere dieren en gaan er altijd met volle vaart achteraan. Soms is het leuk, maar als je elke keer gewonden dieren in je tuin hebt, gaat het te ver. 

hond-verliest-de-controle-2

De hond in deze video heeft een verschrikkelijke hekel aan indringers en daarom doet hij zijn tuin altijd goed beschermen.

De meest vervelende indringers zijn de eekhoorns, want die zitten hem altijd een beetje uit te dagen.

hond-verliest-de-controle-3

Als er een eekhoorn in de tuin zit gaat hij er gelijk achteraan, maar de diertjes zijn zo snel dat hij ze nauwelijks bij kan houden.

Hierdoor neemt de woede alleen maar toe. Inmiddels is hij er ook heel goed achter hoe de dieren heten en daarom verliest deze hond de controle als hij alleen al het woord ‘squirrel’ hoort. 

hond-verliest-de-controle

Het gedrag van de hond gaat zo ver dat de baasjes besloten om er een video van te maken. Het baasje houdt de hond in zijn handen, terwijl ze in de tuin staat.

Vervolgens begint hij meerdere keren ‘squirrels’ te zeggen en dan slaat het gedrag van de hond meteen om. In het begin vraagt de man of hij ze ziet en dan begint de hond al een beetje te piepen.

Als hij het daarna nog een paar keer herhaalt, gaat de hond helemaal los en begint hij tegen grommen en te blaffen. 

hond-verliest-de-controle-4

Ze zeggen vaak dat blaffende honden niet bijten, maar als ik deze eigenaar was zou ik dit hondje niet loslaten, want voor je het weet heeft hij er dadelijk een te pakken.

Aan het gedrag van de hond te zien zal dit niet goed aflopen voor de eekhoorn.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:  Standard Digital Videos

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts