Hond ontsnapt uit eigen kennel om huilende puppy’s die geen huis hebben, te troosten 😄❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Barkers Pet Motel and Grooming is een kennel in Amerika. Dit is niet alleen een opvang voor hondjes als hun baasjes op vakantie gaan, maar ook voor beestjes die geen thuis hebben.

Meggie is een hondje die daar verbleef omdat haar baasjes op vakantie waren. Op een nacht toen ze daar verbleef, hoorde ze buiten puppy’s huilen.

Op dat moment besloot Meggie te ontsnappen en de puppy’s op te zoeken. Ze is voor hun hok gaan staan en bleef daar om ze te kalmeren en rustig te krijgen. Wat een liefdevolle daad van Meggie! 

Een werknemer van de kennel zag dat Meggie uit haar eigen bench was en liep naar de hondjes toe. Hond ontsnapt uit eigen kennel

Toen ook zij opmerkte dat de puppy’s verdrietig waren, liet ze toe dat Meggie bij hen in de bench ging om hun te troosten. Toen lagen de drie gezellig bij elkaar en kon Meggie haar troost bieden aan de jonge beestjes.

Wat een puppy liefde zeg! Meggie is ondertussen weer naar huis en de puppy’s zijn nog altijd in de kennel. Wij hopen dat de pups snel een huisje zullen vinden! Dat verdienen ze. 

Vond je het ook lief wat dit hondje wilde betekenen voor de pups? Deel dit bericht dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts