Recent Posts

Familie wandelt voorbij dakloze: wat echtgenoot doet verandert hun levens 😢❤️


Een artikel over daklozen helpen: Familie wandelt voorbij dakloze – wat echtgenoot doet verandert hun levens. Kerst een leuke tijd van het jaar, maar niet als je alleen bent en leeft op straat, daarom gaat een man daklozen helpen. 

We leven in een wereld waarin we soms geneigd zijn om snel een oordeel te vellen. In onze haast trekken we snel verkeerde conclusies en heffen we de kansen op om de lasten van anderen te verlagen. Maar laten we daar nu verandering in brengen en zorgen dat we de minderbedeelden in de samenleving gaan helpen om er bovenop te komen. Zij zitten vaak te diep in de zorgen om er zonder hulp uit te komen. Daklozen helpen is dus het antwoord.

daklozen helpen

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs over het daklozen helpen onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In deze video zie je de videoclip bij het nummer ‘’O Holy Night” van Gentri. Dit nummer komt uit het Christelijke geloof en wordt vaak gezongen in de tijd van kerst. De videoclip geeft een belangrijke boodschap weer. Wanneer de man van het gezin moeite heeft met de kerstboom vastbinden op het dak van de auto, schiet de dakloze man te hulp en gaat vervolgens weer weg. Daklozen helpen zo te zien ook anderen.

daklozen helpen

De man laat het hier uiteindelijk niet bij zitten en zorgt dat hij samen met zijn gezin als dank daklozen helpt om voor hun een goede kerst te verzorgen. Wat is het toch mooi om te zien dat er ook nog mensen zijn die daklozen helpen. Wat zou jij willen zeggen tegen deze familie? Laat van je horen in de reacties.

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=g4fvMgNfN0I[/embedyt

Held Luuk (16) aarzelt geen moment en overmeestert peuter-ontvoerder in Haarlem ❤️👍


Luuk (16) aarzelt geen moment en overmeestert peuter-ontvoerder in Haarlem. Superhelden komen vaak voor in films, maar in Haarlem redde de held genaamd Luuk een peuter van haar ontvoerder en hij verdient natuurlijk alle lof.

Het moet de nachtmerrie zijn van iedere ouder. Je kind wordt ontvoerd. Je hebt geen idee wat er met je lieveling gebeurt, je weet niet waar hij of zij is, het is in 1 woord: verschrikkelijk. In onze maatschappij pakken mensen steeds vaker hun telefoon om een incident te filmen in plaats van dat ze ingrijpen. Toch zijn er nog steeds mensen die direct actie ondernemen zo ook de enorme held Luuk van 16 jaar. 

held ontvoerder

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van Luuk onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In deze video neemt Luuk de cameraploeg mee naar de plek waar hij eerder een peuter uit de klauwen van een ontvoerder wist te redden. De held vertelt wat er op het moment door hem heen ging toen hij de verwarde man de peuter zag pakken.

held ontvoerder

Niet alleen zorgde held Luuk ervoor dat de peuter terugkwam, maar ook zorgde hij ervoor dat de man gearresteerd kon worden. De man bleef erg rustig en gaf aan dat hij direct wist dat hij fout zat en hij bleef met Luuk staan wachten totdat de politie kwam. Wij zijn erg trots op Luuk. Wat zou jij tegen hem willen zeggen? Geef na het kijken een reactie voor held luuk!

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Q1kkqQWB1DU[/embedyt]

“Mijn man mag niet naar buiten als hij toch gaat moet hij aan de leugendetector” 😲😱


Jaloerse vrouw: Mijn man mag niet naar buiten als hij toch gaat moet hij aan de leugendetector. Dit is het toppunt van jaloezie! Iedereen is wel eens jaloers, of het nou gaat om jaloezie doordat iemand iets heeft wat jij ook graag wilt hebben, of dat het gaat om gezonde jaloezie in relaties.

Jaloezie wordt over het algemeen gezien als een wat minder fijne emotie. Deze emotie laat je niet meer scherp nadenken en heeft een negatieve kant. Het wordt gezien als emotie waarbij iemand iets probeert te verkrijgen, wat een ander net heeft verkregen of de persoon wenst dat een ander het niet had. Het kan bijvoorbeeld om voorwerpen gaan, maar ook om relaties. 

jaloezie

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In dit filmpje bereikt de jaloezie een hoogtepunt. In de ochtendshow van Holly & Phil bespreken Debbi en haar verloofde Steven de aandoening waar Debbi aan lijdt genaamd het ‘Othello Syndroom’. Dit syndroom zorgt ervoor dat Debbi buitenproportioneel jaloers is. Wij wisten niet dat dit zo ver kon gaan in relaties.

jaloezie

Haar relatie met Steven ziet er hierdoor heel erg anders uit dan normale relaties en hoe hun relatie eruit ziet vertellen ze ook tijdens de show. Wat zou jij tegen deze vrouw willen zeggen? Laat van je horen in de reacties.

Bekijk meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=fD-TfqIU54A[/embedyt]

Bekijk Volgend Artikel