Recent Posts

Zie je vierkante golven op het wateroppervlak. Blijf dan vooral weg en waarschuw onmiddellijk anderen! 😲😱


Zie je vierkante golven op het wateroppervlak. Blijf dan vooral weg en waarschuw onmiddellijk anderen. Een verschijnsel wat je niet vaak tegenkomt, golven die elkaar kruisen. Het ziet er mooi uit, maar kom niet te dicht in de buurt op sterk water. Het kan gevaarlijk zijn!

 

Aanbeveling: Voor het gemak hebben wij het videobewijs over ‘golven op sterk water’ onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

 op sterk waterAfbeelding autoriteit: Bron

Wat zie je in de video: Het verschijnsel wat hier te zien is wordt ook wel een ‘Cross Sea’ genoemd. Het is enorm fascinerend om te zien, maar het kan extreem gevaarlijk zijn. Voor Iedereen! Denk hierbij aan boten, surfers en vooral zwemmers. Dit mooie ‘oceaan fenomeen’ ontstaat op sterk water wanneer de golven uit verschillende kanten botsen en op deze manier vierkanten vormen in het water. Dit is goed te zien in deze video.

Belangrijk: Experts waarschuwen om ver uit de buurt van dit verschijnsel te blijven. Het is mogelijk de oorzaak van enorm veel ongelukken met schepen en veel mensen verdrinken hierdoor op zee.

op sterk water 2Afbeelding autoriteit: Bron

Schepen horen bijvoorbeeld de golven vanaf de voorkant te raken. Wanneer de golven vanuit alle richtingen komen is de kans dat het schip gaat kapseizen bijna 100 procent. Het ziet er dus erg indrukwekkend uit, maar het beste is om hier gewoon ver van weg te blijven. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Welke karaktereigenschappen heb je geërfd van je vader of moeder? 🤔🤔


Ontwikkeling kinderen: Onderzoekers concluderen dat slimme kinderen hun intelligentie krijgen van hun moeder. Maar dan luidt de grote vraag: “Wat geeft de vader bij de ontwikkeling van kinderen door?” 


Het is makkelijk om te zeggen dat je een gelijke mix bent van je vader en moeder bent. Alleen is dit is bijna nooit het geval. Dus wie moet je nou eigenlijk de schuld geven van de dingen die je niet mooi vindt aan jezelf. Je vader of moeder? Wil je dat graag weten moet je niet langer wachten en kijken naar dit filmpje. Binnen 4 minuten weet je het antwoord op wie je ‘boos moet worden’ voor je lichaamlijke en mentale karaktereigenschappen. (dit is natuurlijk een grapje!)

ontwikkeling kinderen 1Afbeelding autoriteit: Bron

Handigheidje: Voor het gemak hebben wij het videobewijs over ‘ontwikkeling kinderen’ en ‘intelligentie’ onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Dus wat krijg je te zien: In dit filmpje worden er van verschillende aandoeningen uiteengezet wie van je ouders het aan jou heeft gegeven. Aandoeningen zoals kleurenblindheid en kaalheid zijn voorbeelden. Ontwikkeling kinderen kent dus veel facetten. 

ontwikkeling kinderen 2Afbeelding autoriteit: Bron

Ook hoe je aan bepaalde vormen in het gezicht komt, zoals het puntje van je neus of je jukbeenderen komen aan de orde. Maar ook het denkvermogen van kinderen wordt uitgelegd. Het is daardoor een erg nuttig en interessant filmpje waarmee de ontwikkeling van kinderen kan worden herleid. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Meisje vraagt opa om te tapdansen en de choreografie maakt het publiek dolenthousiast 😍❤️


Meisje vraagt opa om te tapdansen en de choreografie maakt het publiek dolenthousiast. De choreograaf maakt het niet makkelijk voor de 72-jarige opa, maar hij stelt niet teleur. Ook konden wij erg genieten van de bewegingen van het 10-jarige meisje.


Na vader of moeder worden is het mooiste misschien wel het worden van opa of oma. Met je kleinzoon of kleindochter opstap lijkt mij een van de leukste dingen om te doen. De band tussen opa en kleindochter in dit geval is erg mooi en hartverwarmend om te zien. En wanneer opa ook nog eens heel soepel blijkt te zijn, kan de kleindochter maar één ding vragen…  

choreograaf 2Afbeelding autoriteit: Bron

Handig om te weten: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij de 72-jarige opa en de 10-jarige dame samen dansen onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Over het filmpje: De 10-jarige Maeve vroeg aan haar 72-jarige opa of hij samen met haar wilde tapdansen tijdens zomer optreden. Opa wilde dit met alle liefde doen. In de video is het optreden van het duo te zien, nadat ze maar 6 lessen hadden om te oefenen.

choreograaf 2Afbeelding autoriteit: Bron

Dat ze maar zo weinig lessen hebben gehad is alles behalve te zien. Met een dans van choreograaf Elyse Williamson laten ze iedereen verbluft achter. Het is erg leuk om te zien dat een band tussen opa en kleindochter zo goed kan zijn en het velen grootouders laat denken aan hun eigen band met hun kleinkinderen. Video afkomst van choreograaf: Bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Boer is hard aan het werk in de stal, maar kijk wanneer zijn favoriete liedje speelt! 😂❤️


Boer is hard aan het werk in de stal, maar kijk wanneer zijn favoriete liedje speelt. Vandaag de dag doen we meer aan muziek streamen dan ooit tevoren. Dit levert ook leuke nieuwe dansmoves op, deze boer laat zien wat hij in huis heeft en wij konden er elke seconde van genieten.

Wanneer je iedere dag moet werken, is een goede werkomgeving erg fijn. Het hebben van leuke collega’s kan het werken al een stuk leuker maken en soms misschien wel iets te leuk! Je moet het vooral zelf leuk maken. Ga je iedere dag met tegenzin en chagrijnig naar je werk dan zullen de dagen veel langer duren dan dat je met een positieve mindset aan de slag gaat.

muziek streamen 1Afbeelding autoriteit: Bron

Handig om te weten: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij de boer aan het dansen is onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Over het filmpje: Wanneer je helemaal alleen werkt is het leuk om misschien lekker mee te zingen met je favoriete artiest en is het fijn dat je kan muziek streamen. Het kan zelfs de productiviteit van je werk verhogen! Iemand die het werk voor hem zelf een stuk aangenamer maakt is Jay Lavery. De beste man is een boer uit New York. Hij brengt al jaren videos uit waarin hij lekker aan het dansen is op de nieuwste hits en wij moeten toegeven, hij doet het leuk.

muziek streamenAfbeelding autoriteit: Bron

Hij houdt van muziek streamen en dans tijdens het doen van zijn klusjes in de schuur. Zo blijft hij enorm veel zin hebben in het werk en vermaakt hij ook nog eens duizenden mensen met zijn soepele heupen. Het is enorm komisch, dus zeker even het bekijken waard. Kon je nou ook genieten van deze boer? Deel dan na afloop de beelden op Facebook of Pin het op Pinterest. Video afkomst van bron: Bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Taekwondo lerares vraagt of meisje het plankje breekt, waarna ze iedereen aan het lachen maakt! 😂🤣


Taekwondo lerares vraagt of meisje het plankje breekt, waarna ze iedereen aan het lachen maakt! De woorden vechtsport en schattig worden niet heel vaak in één zin gebruikt, maar in dit geval is er een overdosis van schattigheid. 

Het is een terugkerend tafereel bij Taekwondo, wanneer er wordt overgegaan op een andere kleur band, moeten de leerlingen een plankje breken. Het is een soort ritueel en is meer symbolisch dat dat het echt een moeilijke opgave is. Het plankje wordt 9 van de 10 keer zonder enige probleem doorgeslagen. Natuurlijk zijn er gevallen, waarbij het niet in een keer lukt en waar het een hele hoop moeite kost om het plankje door te slaan. 

taekwondo 2

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waar je de taekwondo meesteres in actie ziet, onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In dit filmpje kost het heel veel moeite om het plankje door te slaan, maar het is geen kwestie van te weinig kracht. De Taekwondo meesteres heeft zeer waarschijnlijk tegen het kleine meisje gezegd dat ze haar na moet doen. Het kleine meisje neemt dit alleen heel erg letterlijk en doet precies na wat de vrouw doet, in plaats van dat ze het plankje doorslaat.

 

taekwondo

Wat volgt is een kleine 2 minuten met een volle dosis aan humor en schattigheid. Benieuwd of het meisje het planke uiteindelijk doorslaat? Ga kijken en geef na afloop een reactie op dit taekwondo talentje!

Meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=pLvX7l_bWLA[/embedyt]

Politie vindt vermiste 4-jarige in midden van bos – kijken dichter en zien vreemde man naast haar slapen 😲😱


Politie vindt vermiste 4-jarige in midden van bos. Ze kijken dichter en zien vreemde man naast haar slapen. De politie heeft na een grote zoektocht het 4-jarige meisje genaamd Heidi Todd in veiligheid weten te brengen. Haar ontvoerder is opgepakt. Een verhaal met een goed einde! 

Een van de meest verschrikkelijk dingen wat een ouder kan overkomen is het vermist raken van je kind. Daarom is het belangrijk dat je altijd jouw kind in veiligheid houdt. De onwetendheid over de toestand van je kind moet ondraaglijk zijn. Gelukkig beschikken we tegenwoordig over bijzonder goede opsporingstechnieken. Het wordt steeds moeilijk om onder de radar te blijven als ontvoerder. Dit zorgt ervoor dat de politie een ontvoerder bij de kleinste fout al kan opsporen en de gegijzelde in veiligheid kan brengen. 

veiligheid vermist

Belangrijk: Voor het gemak hebben wij het videobewijs waarbij het meisje in veiligheid wordt gebracht, onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

In deze video gaat het over een 4-jarig meisje genaamd Heidi Todd die in South Carolina was verdwenen. Het meisje werd in gevonden in het midden van het bos en is daarna in veiligheid gebracht. Meneer Tecklenburg en Scarlett Wilson geven updates over de zaak.

veiligheid vermist

Zo zeggen ze dat Heidi op het moment wordt verzorgd in het ziekenhuis, maar dat ze er slecht aan toe is, omdat ze erg hard is aangepakt door haar ontvoerder. Gellukig is ze in veiligheid gebracht en is alles toch nog goed afgelopen. Wat vind jij van de beelden?

Meer van Relatie Spectrum:
Bron: hier | Vorig Filmpje: hier

[socialrocket]

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=V5Kky3fRuKs[/embedyt]