Recent Posts

Elvis maakt deze prachtige versie van ‘unchained melody’. 6 weken later zou hij overlijden.. 😢❤️


Elvis maakt deze prachtige versie van ‘unchained melody’. 6 weken later zou hij overlijden.. Elvis laat zes weken voor het moment dat hij is overleden nog even zien waarom hij zo ontzettend populair is. Wat is het toch zonde dat deze geweldige artiest er niet meer is!

Wij hebben de laatste beelden onderaan geplaatst. Wij moesten er zakdoekjes bij pakken, omdat wij hele grote fans zijn van Elvis.

overleden elvis presley 3

Elvis is al een heel erg lange tijd geleden overleden, al zijn er heel erg veel mensen die daar zo hun twijfels bij hebben. Zij denken namelijk dat Elvis het leven als bekende zanger gewoon niet meer aankon en dat hij dus het wereldje uit wilde stappen.

Toch is er nooit meer wat van hem vernomen en de mensen die denken dat hij nog in leven is, lijken toch ook hun hoop langzaam te verliezen. Hoe moeilijk het ook, maar we moeten toch accepteren dat hij er niet meer is.

Leuk feitje over Elvis: Wist je dat Elvis 8 jaar lang niet aan live-optredens deed? Hij was zo druk bezig met het opnemen van films (maarliefst 31) dat hij helemaal geen tijd meer had voor de optredens.

Meer over het verhaal van Elvis Presley: In deze video is Elvis op één van zijn beste momenten te zien. Zes weken voor hij uiteindelijk zou komen te overlijden geeft hij namelijk nog een geweldige show weg. Het verhaal achter deze show is dat Elvis hier heel erg ziek was en de show onder invloed van veel medicijnen gedaan heeft. Dit, omdat hij zijn trouwe publiek niet teleur wilde stellen.

overleden elvis presley 2

Teleurstellen heeft hij zeker niet gedaan met dit optreden, want er zijn maar weinig mensen die dit beter zouden kunnen. Wat is het toch onwijs zonde dat deze geweldige artiest overleden is! ben je ook zo’n grote fan van Elvis? Deel deze beelden dan uit respect op Facebook of Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Jack London: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Er breekt brand uit in een bus vol met kinderen. Maar deze autistische jongen weet precies wat te doen! 😲😱


Er breekt brand uit in een bus vol met kinderen. Maar deze autistische jongen weet precies wat te doen! Deze jongen van slechts tien jaar oud is een echte held, omdat hij al zijn klasgenoten in veiligheid weet te brengen wanneer de bus in de brand vliegt.

Wij hebben de videobeelden waarbij de held zijn vriendjes in veiligheid brengt onderaan deze pagina geplaatst. Even scrollen en dan kun je genieten.

veiligheid jongetje 3

In Amerika is het normaal dat kinderen met de school naar bus gaan. In Nederland heerst meer een cultuur dat de ouders verantwoordelijk zijn voor het brengen van hun kinderen naar school.

Het reizen met een schoolbus naar school gaat niet altijd zonder problemen en daarom zijn veel ouders ook tegen dit fenomeen. Al lijkt het toch wel zo te zijn dat de schoolbus niet uit de Amerikaanse cultuur te halen is.

Meer over het verhaal van Alex: In deze video is te zien dat een grote groep kinderen aan de dood is ontsnapt door het heel erg snel handelen van een tienjarig klasgenootje. Alex had namelijk als eerste door dat er rook uit de motorkap van de bus kwam en hij aarzelde dan ook niet om iedereen te waarschuwen.

veiligheid jongetje

Zijn moeder denkt dat Alex zo alert was, omdat hij een beetje autistisch is. Zo zie je maar dat ook een handicap je in sommige situaties gewoon kan redden.

Alle ouders van de kinderen en de kinderen zijn Alex in ieder geval heel erg dankbaar voor het in veiligheid brengen van iedereen. Vind je deze beelden ook geweldig? Deel ze dan op Facebook of Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Julian Denis: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

[socialrocket]

Zij is nog piepjong. Dat belet haar niet om dit prachtige liedje van The Beatles te zingen! 😍❤️


Zij is nog piepjong. Dat belet haar niet om dit prachtige liedje van The Beatles te zingen! Het coveren van een nummer van the beatles is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar voor dit meisje is het zeker geen enkel probleem!

Tip: Wil je gelijk de beelden zien? Scroll dan naar onder, want daar staat de video waar dit kleine meisje een liedje van The Beatles zingt.

the beatles 3

The Beatles is misschien wel de bekendste band die ooit bestaan heeft en de band heeft vandaag de dag dan ook nog miljoenen fans. De bekende band kende zijn oorsprong in Liverpool en de mensen in Liverpool zijn dan ook heel erg trots op deze band.

Vooral bij jonge tienermeisjes waren the beatles heel erg populair, maar ook oudere mensen konden heel erg van hun muziek genieten. Wie deze band dan ook bestempeld als een tieniermeisjesband doet de klasse van de band absoluut geen eer aan.

Meer over het verhaal van Anastasia: Anastasia is een meisje die heel erg fan is van the beatles en ze besluit dan ook haar stoute schoenen aan te trekken en om mee te doen aan een talentenjacht. Met het nummer weet ze het publiek met gemak in te pakken.

the beatles 2

Op een gegeven moment komt er zelfs een man in beeld die mond zijn mond open van verbazing aan het kijken en luisteren is naar hetgeen allemaal op het podium gebeurd. Als je dit als klein meisje voor elkaar weet te krijgen dan weet je dat het wel goed zit met je talent! Vond jij de onderstaande beelden ook interessant? Deel ze dan vooral verder op Facebook en Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: BobsArtGallery: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

[socialrocket]

Andrea Bocelli zingt prachtig duet met zijn zoon Matteo – Na het kijken smacht je om meer 😊❤️


Andrea Bocelli zingt prachtig duet met zijn zoon Matteo – Na het kijken smacht je om meer. De man met misschien wel de mooiste stem van de wereld laat maar weer eens zien dat de appel niet ver van de boom hoeft te vallen. Ongelooflijk mooi dit!

Tip: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van het duet onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

stem 1Afbeelding autoriteit: Bron

Mensen die geboren worden met een geweldige stem kunnen alleen maar van geluk spreken. Natuurlijk is het zo dat je jouw stem kunt trainen en dat door je veel lessen te nemen een betere zangen kan worden, maar veel mensen geldt dat ze nooit mooi zullen kunnen zingen. Weet je dus van jezelf dat je een mooie stem hebt dan moet je zeker niet te onzeker zijn om dit ook te laten horen aan de mensen om je heen. Misschien ligt er namelijk wel een gigantische carrière voor je in het verschiet. Een carrière groter dan die van Andrea Bocelli misschien wel!

Over het filmpje: Van Andrea Bocelli is natuurlijk bekend wat hij allemaal kan doen met zijn stem, maar ook zijn zoon Matteo timmert inmiddels al aardig aan de weg. Dit heeft de twee er dan ook toe doen besluiten een duet te zingen samen en dit is misschien wel de beste keuze die zij ooit hebben gemaakt.

stem 3Afbeelding autoriteit: Bron

Zowel Matteo als Andrea hebben een stem waar zelfs de engelen jaloers op zouden zijn en ze zijn gelukkig niet bang om dit ook te laten horen. Ook is er zeer goed nagedacht over de opzet van de video door de manier waarop de twee zijn neergezet. het maakt het niet alleen mooi om naar te luisteren, maar ook zeker heel erg mooi om naar te kijken! Deel deze beelden op Facebook of Pinterest. Videobeelden afkomstig van: Bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Moeder laat vier kinderen alleen thuis achter zonder enige toezicht, zodat ze zelf  8 dagen op vakantie kan gaan 😡😱


Deze achterlijke moeder laat vier kinderen alleen thuis achter zonder enige toezicht, zodat ze zelf vervolgens 8 dagen op vakantie kan gaan. Als ouder hoor je een goede opvang voor je kinderen te regelen wanneer je zonder ze op vakantie gaat! Wij vinden het al te gek dat ze alleen gaat en haar kinderen niet meeneemt. Niet iedereen denkt daar blijkbaar hetzelfde over!

 

opvang 2Afbeelding autoriteit: Bron

Belangrijke info: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van ‘De moeder die geen opvang voor haar kinderen had geregeld’ onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Het hebben van kinderen vergt heel erg veel tijd en het is daarom dus ook begrijpelijk dat je er als ouders soms even tussenuit moet zonder je kinderen. Het regelen van opvang kan nog best een zware klus zijn, want niet ieder familielid staat zomaar te springen om jouw drukke nakomelingen voor een week over te nemen.

Het inhuren van een oppas voor een week kan ook flink in de kosten lopen en heeft daarom ook niet echt de voorkeur. Helemaal niks regelen voor je kinderen is dan natuurlijk ook weer geen optie. “Dus wat voor besluit maak je?”

Over het filmpje: Erin is een moeder van vier kinderen, maar het is nog maar de vraag of zij ooit nog voor haar kinderen zal mogen zorgen. Haar kinderen lopend van zes tot twaalf jaar oud hebben namelijk een zeer traumatische ervaring gehad door haar. Erin is namelijk vrolijk op vakantie gegaan voor een week zonder ook maar iets van opvang te regelen voor haar kinderen.

opvang 1Afbeelding autoriteit: Bron

Haar kinderen werden aan hun lot overgelaten tot het moment dat de politie in wist te grijpen. Erin zit vanzelfsprekend in de gevangenis en daar mag ze wat ons betreft ook nog wel een tijd blijven. Wij waarderen jouw mening. Wat zou jij tegen Erin willen zeggen? Laat een reactie achter op Facebook en Pin de beelden op Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Klein meisje ziet een Ierse danseres op straat dansen en je kan geen seconde wegkijken als de peuter haar begint te imiteren! 😍👏


Klein meisje ziet een Ierse danseres op straat dansen en je kan geen seconde wegkijken als de peuter haar begint te imiteren! Deze kleuter geeft wel een heel erg mooie voorstelling weg en dat ook nog eens midden op straat. Er kijken mensen toe en die kunnen er alleen maar van genieten.

 

Tip: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de voorstelling onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

voorstelling 2Afbeelding autoriteit: Bron

Bij een voorstelling is het van belang dat mensen vermaakt worden en dan maakt het vaak niet uit op wat voor manier dit gebeurt. Er is natuurlijk een groot verschil aan voorstellingen. Waar sommige voorstellingen gebaseerd zijn op humor en waar bijvoorbeeld aan maanden op gerepeteerd is, ontstaan andere voorstellingen zeer spontaan. Dit soort spontane en minder goed voorbereide voorstellingen spelen zich ook vaak op straat af waar het doel is een klein centje te verdienen door het winkelende publiek te vermaken. (Dit maakt het niet minder leuk!)

Over het filmpje: Hier is te zien dat een straatdanseres een voorstelling weggeeft in de hoop er wat geld aan te verdienen. De show wordt echter al snel gestolen door een kleuter die het duidelijk ook wel ziet zitten wat geld te verdienen. De kleuter danst namelijk volledig met de danseres mee en dit levert prachtige beelden op.

voorstelling 3Afbeelding autoriteit: Bron

De danseres zal haar best wel dankbaar zijn, want hierdoor kwam er natuurlijk veel meer aandacht voor haar show. Zo staat ze nu zelfs op het internet en zal het filmpje meerdere keren bekeken gaan worden. Update de video is onderhand 1,5 miljoen keer bekeken, dus het heeft uiteindelijk grote publiek bereikt. Bekijk de beelden en deel het na afloop op Facebook of Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]