Recent Posts

Geniale vader ontdekt uitstekende manier om huilende baby’s stil te krijgen 😍❤️


Geniale vader ontdekt uitstekende manier om huilende baby’s stil te krijgen. Het kind van deze vader doet wel heel erg veel huilen, maar gelukkig heeft hij daar nu wat op gevonden. Geen slapeloze nachten meer voor deze vader!

Handige tip: Wil je het trucje hieronder gelijk zien? Scroll dan een klein beetje naar onderen, want daar staan de videobeelden van baby’s die veel huilen. Het trucje vinden wij erg goed bedacht!

veel huilen babys

Voor veel ouders die net een kind hebben is het wel even wennen dat ze niet meer een nacht door kunnen slapen. Baby’s doen natuurlijk heel erg veel huilen en daar wordt je s nachts natuurlijk wel wakker van.

Zo heeft iedere ouder voor zichzelf wel uit proberen te vinden hoe het kind het makkelijkste en het snelste stil te krijgen is. Ieder kind is weer anders dus zekerheid heb je nooit, maar het beste kun je maar gewoon de succesvolle tactieken van andere ouders overnemen.

Meer over het trucje van Daniel Eisenman: De vader in deze video heeft een kind dat heel erg veel moet huilen, maar hij heeft inmiddels een manier ontdekt waarmee hij zijn kind direct stil krijgt. Wanneer de vader namelijk voor een lange tijd een lage toon aanhoudt, stopt de baby direct met huilen.

Het is heel erg makkelijk om te doen natuurlijk op deze manier en wij hopen dan ook dat dit bij iedere baby zo werkt. Heb je dus een kleine baby thuis dan kun je deze manier van stil krijgen best wel eens proberen.

veel huilen babys 2

Of ziet het er misschien makkelijker uit dan het eigenlijk is? Wij zouden het oprecht waarderen als je deze beelden verder deelt op Facebook of Pint op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Daniel Eisenman: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

[socialrocket]

Dansvoorstelling: Deze uitvoering van één van de beroemdste dansen ter wereld moet je zien!


Deze uitvoering van één van de beroemdste dansen ter wereld moet je zien! Dit is misschien wel de beste dansvoorstelling doe je ooit gezien hebt. Wat hebben deze dansers toch onwijs veel talent!

Tip: Wil je de dansvoorstelling van 1 van de beroemdste dansen ter wereld gelijk zien? Wij hebben de beelden onderaan dit artikel geplaatst. Veel plezier met kijken!

dansvoorstelling riverdance 3

De riverdance is een theatershow waarin een Ierse vorm van dansen een heel erg grote rol speelt. De dansers zijn vaak dan ook Iers, maar natuurlijk wordt de dans inmiddels in heel erg veel verschillende landen uitgevoerd.

Het is een heel erg energieke dans en over het algemeen doen er ook veel mensen aan mee. Dit maakt het dan ook heel erg leuk en spannend om naar te kijken. Ondanks dat het een heel erg herkenbare dans is het toch heel erg spannend om naar te kijken.

Meer over het verhaal van de Irish Dance Group: In deze video is de geweldige dansvoorstelling ‘riverdance’ te zien. Verschillende dansers doen aan deze show mee en het is wel duidelijk dat er heel veel tijd ingestoken is om dit voor elkaar te krijgen. De verschillende dansers weten allemaal stuk voor stuk wat ze moeten doen.

dansvoorstelling riverdance 3

Wanneer er ook nog eens muzikanten bij worden betrokken is het helemaal een geweldige show om naar te kijken. Het is dan ook heel erg zonde dat dit de laatste voorstelling was door deze mensen.

Heel veel beter zal het toch niet kunnen denken wij? Kon jij ook genieten van de beelden – Deel deze dan met op Facebook of Pin ze op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Irish Dance Group: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

[socialrocket]

Hartverscheurend: Radeloze vader deelt beelden van 11-jarige dochter die gepest wordt 😢💔


Hartverscheurend: Deze radeloze vader deelt de beelden van zijn 11-jarige dochter die gepest wordt. Het pesten van dit meisje gaat zo ver dat ze gewoon niet meer naar school durft. Ook de school lijkt er helemaal niets aan te doen. Verschrikkelijk!

Wil jij de videobeelden waarin het pesten zichtbaar is gelijk zien? Wij hebben het voor je onderaan dit artikel geplaatst.

pesten kinderen school 3

Pesten is iets wat vooral op veel scholen heel erg veel gebeurd. Kinderen die vaak net iets anders zijn dan de rest zijn het mikpunt van pesterijen. Ondanks dat docenten en ook ouders er vaak alles aan willen doen om het pesten tegen te gaan, lijkt het iets te zijn wat maar niet ophoudt.

Toch is het soms ook zo dat docenten helemaal geen zin hebben om zich hiermee bezig te houden en het allemaal dus maar laten gaan.

Meer over het verhaal van Lee and Natalie Davies: Dit meisje van slechts elf jaar oud barst thuis in tranen uit wanneer haar ouders aan haar vragen wat er aan de hand is. Ze wordt op school namelijk heel erg gepest door de andere kinderen en ze durft dan ook absoluut niet meer naar school toe. Wij hebben het erg met haar te doen en dit moet stoppen.

pesten kinderen school 2

Ook de school lijkt helemaal niets tegen het pesten te willen doen en dit is misschien nog wel het meest schokkende. Deze video zal misschien wel wat teweeg gebracht hebben, waardoor dit meisje inmiddels misschien wel weer naar school durft. We hopen het voor haar! Wil je ons helpen door deze beelden verder te delen op Facebook of te pinnen op Pinterest? De videobeelden zijn afkomstig van: Lee and Natalie Davies: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Zij stond als 15-jarig meisje haar zoon af ter adoptie. 20 jaar later breekt ze in tranen uit 😢💔


Zij stond als 15-jarig meisje haar zoon af ter adoptie. 20 jaar later breekt ze in tranen uit… Stacey krijgt net voor het lopen van de marathon een geweldige verrassing van haar zoon die ze nog nooit gezien had. Ze ziet hem namelijk voor het eerst nadat ze onbedoeld zwanger was geraakt!

Heb jij op dit moment weinig tijd om het hele verhaaltje te lezen? Wij hebben de videobeelden, waarbij de 15-jarige onbedoeld zwanger werd, onderaan dit artikel geplaatst.

onbedoeld zwanger 4

Onbedoeld zwanger raken is de nachtmerrie van bijna ieder meisje. Het gewoon veilig doen kan dan ook een hoop onrust schelen. Toch komt het meer dan eens voor dat mensen zwanger worden, terwijl dit verre van de bedoeling was. Je hebt dan de eigenlijk nog drie opties.

Je zou kunnen kiezen voor een abortus, adoptie of je kan er natuurlijk voor kiezen het kind zelf op te voeden. Duidelijk is natuurlijk wel dat dit een keuze is die je het liefste niet zou willen maken.

Meer over het verhaal van Stacey: Stacey is op haar vijftiende onbedoeld zwanger geraakt en ze zag geen andere uitweg dan haar kind te laten adopteren. Haar kind genaamd Stephen is inmiddels ook een volwassen man en hij wilde dolgraag zijn echte moeder een keer ontmoeten.

onbedoeld zwanger

Vlak voor hij en zij mee gaan doen aan een marathon, besluit hij om haar te verrassen. De twee zijn onwijs blij om elkaar te zien en wij denken dan ook dat de twee nog wel contact zullen houden met elkaar.

Ze lijken het namelijk al direct heel erg goed met elkaar te kunnen vinden. Vind jij de beelden ook prachtig om te zien? Wij waarderen het als je het verder deelt op Facebook of Pint op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Vrouw filmt een mysterieuze verschijning dat door de wolken ‘loopt’ 😳❤️


Vrouw filmt een mysterieuze verschijning dat door de wolken ‘loopt’.. Is dit dan het bewijs dat het geloof niet op niks is gebaseerd en dat God echt bestaat? Hier loopt toch iemand door de wolken heen?

Wil je de beelden van de mysterieuze verschijning gelijk zien? Wij hebben de beelden onderaan deze pagina geplaatst.

geloof wolken 2

Het geloof is misschien wel het onderwerp waar het meeste over gediscussieerd wordt door alle mensen op de wereld. Het geloof brengt veel goeds voor mensen, maar het brengt zeker ook veel problemen met zich mee. Bijna iedere oorlog vindt zijn oorsprong namelijk in het geloof.

Mensen van verschillende geloven het kennelijk heel erg moeilijk vinden om met elkaar samen te leven. Ook op de vraag of het geloof al dan niet op iets echt is gebaseerd is nog lang geen antwoord geformuleerd.

Over het verhaal van de mysterieuze beelden: De maker van deze video denkt dan toch eindelijk het bewijs te hebben dat God wel degelijk bestaat. het lijkt namelijk net of er iemand over de wolken heen loopt in deze video. Mensen die een bepaald geloof hebben zullen deze video dan ook zeker aangrijpen om te bewijzen dat God wel degelijk bestaat.

geloof wolken

Al is het voor de atheïsten onder ons vast en zeker ook weer heel erg makkelijk om deze beelden te ontkrachten. Wat de beelden nu precies inhouden is helemaal niet van belang, het ziet er in ieder geval heel apart uit! Deel deze beelden met jouw vrienden op Facebook en Pin het op Pinterest om erachter te komen wat zij vinden. De videobeelden zijn afkomstig van: LadDog: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Baby werd 4 maanden te vroeg geboren en woog 600 gram, maar wat is het een klein vechtertje! 😍❤️


Baby werd 4 maanden te vroeg geboren en woog 600 gram, maar wat is het een klein vechtertje! Ward werd veel te vroeg geboren, maar dit kleine mannetje laat zien een echte vechter te zijn. Wat zit er veel kracht in dat lichaam, ondanks het ondergewicht!

De videobeelden van de baby met ondergewicht is onderaan deze pagina geplaatst. Geniet van de kleine vechter en deel het na afloop met je vrienden.

ondergewicht baby 4

Wanneer je  zwanger bent dan hoop je natuurlijk dat je zwangerschap goed zal verlopen, maar dit heb je niet volledig in eigen hand. Zo komt het wel eens voor dat kinderen te vroeg geboren worden.

Wanneer kinderen heel erg vroeg geboren hebben ze vaak gigantisch veel ondergewicht en dan is het dus zaak om dit ondergewicht tegen te gaan. Gelukkig weet men in de ziekenhuis inmiddels wel hoe ze dit moeten doen, maar voor de ouders blijft het een heel erg zware periode.

Meer over het verhaal van Ward Miles: Deze video gaat over Ward. Ward is een jongetje dat vier maanden te vroeg ter wereld gekomen is en daardoor natuurlijk ontzettend veel ondergewicht had. Het is goed om te zien wat voor moeilijke periode deze familie heeft moeten ondergaan om Ward toch een mooi leven te gunnen.

ondergewicht baby

Zeker het moment waarop Lindsey haar zoon voor het eerst in haar armen mag nemen is een heel erg mooi moment. Ondanks de vervelende manier waarop Ward op de aarde is gebracht, is er nu toch alle hoop dat hij een normaal leven zal gaan kunnen hebben. Vind je het verhaal ook zo mooi? Deel dit prachtige verhaal dan op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Benjamin Scot Productions, LLC: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

[socialrocket]