Dansschool wil dat de ouders meedansen met de kids: ‘Dat werpt gelijk zijn vruchten af!’ 😁❤️


Deze dansschool wil dat de ouders meedansen met de kids. Het resultaat is prachtig om te zien. Op een heerlijk nummer zie je zowel jong als oud een hiphop dans uitvoeren.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze ouders die dansen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

hiphop dans 2

Earth, Wind & Fire is een Amerikaanse band die vooral in de jaren ‘70 erg populair was. In deze video hoor je het nummer Let’s Groove en dit kwam uit in 1981.

Het bijzondere aan dit nummer is dat het wat anders is dan voorgaande nummers. In de jaren ‘70 liet de band vooral disco horen, maar de leadzanger Maurice White wilde een groter publiek bereiken en daarom kwamen ze met een nieuwe sound. Dit lukte ook en nu kan er van alles op gedanst worden, zelfs een hiphop dans.

Goede relaties binnen gezinnen zijn enorm belangrijk, goed met elkaar kunnen praten voorkomt een heleboel problemen. In deze video zien we gezinnen waar de relatie erg goed is.

Meer over het filmpje: Je ziet allemaal verschillende gezinnen die een hiphop dans uitvoeren. Jong of oud, ze doen allemaal mee en bovendien doen ze het allemaal fantastisch. Er danst zelfs een opa van 81 jaar oud mee, bizar!

hiphop dans 3Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Phil Wright: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

hiphop dans 1