Ik volgde deze ‘hinkende’ moederkat en vond haar hele familie in de bosjes


De man in deze video zag een hinkende moederkat om te kijken wat er mis was, maar al snel vond hij een hele familie katten. 

Katten zijn samen met honden de populairste huisdieren van de mens. Katten horen in principe ook lekker verzorgd te worden door mensen en niet op straat te leven.

Wanneer ze op straat moeten leven, worden ze in principe overgelaten aan hun lot. Katten kunnen natuurlijk goed buiten leven, maar wel onder de voorwaarde dat als ze thuiskomen ze gewoon lekker te eten hebben.

Zie je dus een hinkende moederkat op straat of een hele bange kat, grijp dan gewoon in en zorg dat je hulp kan bieden aan deze arme beestjes.  hinkende moederkat 3

In deze video zien we de mooie beelden die een man had gemaakt met zijn videocamera. Op een dag verscheen er een hinkende moederkat in de tuin van de man en ze schreeuwde heel duidelijk om eten.

Op dat moment pakte de man zijn camera en besloot hij om de kat te gaan volgen. Uiteindelijk vond hij de hele familie van de kat in de bosjes. De moederkat en haar hele kleine schattige kittens woonden daar in een kleine opening tussen de struiken.

De man vond het er erg triest uitzien en dus besloot hij op de familie mee te nemen en ze te verzorgen. Het is erg leuk om te zien dat de katten op een gegeven moment heerlijk met hun moeder in een warme man liggen, want dat verdienen ze.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts