Welgemanierde hond wint ‘jackpot’ als hij traktatie ziet van coffeeshop eigenaar


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De eigenaar uit deze hilarische koffiebar heeft heel veel snoepjes voor honden en deze hond kreeg ze allemaal. 

Tegenwoordig wordt er meer koffie gedronken dan ooit. Bij koffiebars als Starbucks staat er altijd een enorme rij om koffie te halen.

De hilarische koffiebars zijn een groot succes waar iedereen met een lach van zijn koffie kan genieten. In Nederland drinken we gemiddeld 8,4 kg koffie per jaar. Met dat gemiddelde staan we op de vijfde plek van meeste consumerende landen.

Dit heeft te maken met de makkelijke verkrijgbaarheid van koffie in Nederland, want op het werk is het bijvoorbeeld gratis, maar ook in de supermarkt.


hilarische koffiebar 2

In deze video zien we de beelden van een hilarische koffiebar. Aan de toonbank staat wel een hele aparte klant, namelijk een hond.

De man die achter de bar staat, kijkt daar niet raar van op, want hij heeft een hele voorraad aan hondensnoepjes.

Hij vraagt bij ieder snoepje of de hond er eentje wilt en die zegt natuurlijk geen nee. Het leuke is dat de makers van de video er ook een soort ondertiteling bij hebben gezet, zo lijkt het net alsof de hond echt terug praat.

Moest je ook glimlachen bij het zien van dit filmpje? Deel het dan op Facebook/Whatsapp

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts