Maak kennis met Frederik de Grote: Het knapste paard ter wereld


Er zijn veel mooie dieren ter wereld, dat weten we allemaal. Maar wie is nou echt mooiste dier ter wereld? Dat weten we niet. Maar niet het knapste paard ter wereld is, dat wel! In de volgende video zie je deze prachtige verschijning. Wij weten wel zeker dat je nog nooit zo’n mooi paard hebt gezien. het knapste paard ter wereld i2

Frederik de Grote is in deze video te zien bij een Amerikaanse talkshow. Maar laten we even vooropstellen wat een prachtig beest. Wij snappen wel dat hij de titel draagt van knapste paard ter wereld.

Zijn mooie zwarte vacht lijkt wel te glinsteren, prachtige lange zwarte manen en ook nog eens een paar mooie benen. Alles in verhouding klopt bij dit paard. Wat een plaatje! Stacey Nazario is het baasje van dit prachtige dier. Frederik is een friesian en dat kan je ook overduidelijk zien. De grote van zijn lichaam, staat daar helemaal in verband. 

het knapste paard ter wereld i3

Volgens Stacey kunne paarden angst ruiken, daardoor zet de presentator ook enkele stappen naar achter. In deze video kom je achter alle feitjes van het knapste paard ter wereld. Hij heeft een prachtig innerlijk en zal altijd opletten op de mensen om wie hij geeft.

Hij let op pasgeboren veulentjes en is een grote knuffelaar. Hij knuffelt wat af, zo ook met de presentator. Hij houdt van wortels en snoept wat af.

het knapste paard ter wereld i1

Stacey is op het moment in New York, omdat ze gaan meedoen aan een show. Hierdoor komt Fredrik nog meer in de spotlight. Het is een prachtig dier, dus de aandacht is zeker niet misplaatst.

Vind je dit ook zo’n prachtig paard? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts