Park dat normaal bezaaid is met toeristen heeft plaats gemaakt voor nieuwe ‘bezoekers’ 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Het lijkt wel een sprookje in het Nara park! Het Nara park is omringd met prachtige cherry blossoms, maar dat niet alleen!

De toeristen hebben plaats moeten maken voor andere speciale bezoekers, namelijk: herten. Wat een prachtig beeld is dit!

De cherry blossoms en de herten samen zorgen voor een sprookjes look. Wat zouden wij hier graag zijn! Jullie vast ook!

Je zou denken dat het hemel op aarde is, deze setting. Maar niets is minder waar, dit is gewoon een plek in Japan. Wij weten het nu wel hoor, op met zijn allen naar Japan!  herten in een park 5

In dit filmpje zie je ook hoe een van de schattige dieren zoiets te eten pakt uit de hand van een toerist. De beesten zijn zeker niet bang en komen ook dichtbij!

Echt prachtig om te zien. Die hele setting is gewoon geweldig. Het nara park alleen al is zo mooi en dan met die beesten er nog bij.

Je zou denken dat je dit alleen in films ziet, maar de toeristen hier hebben het geluk gehad om dit in het echt te mogen bewonderen.

Hopelijk krijgt iedereen de kans om het ooit in het echt te mogen bewonderen!

Vind je de beelden ook erg mooi? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts