Hondje valt in het water en komt er niet meer uit – School ‘heroïsche’ dolfijnen komen te hulp 🐬💖


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Hondje valt in het water en komt er niet meer uit – Een school ‘heroïsche’ dolfijnen komen te hulp 

Het wordt wel eens vaker benoemd, maar tussen verschillende dieren kunnen ook mooie vriendschappen ontstaan.

Of niet eens vriendschappen, maar onderling proberen dieren elkaar ook te helpen. Je zal het lang niet altijd denken, maar toch is het zo.

Zo ook in deze video, wanneer een hond in het water valt vanuit een boot. Normaal gezien zou je verwachten dat de hond uit zichzelf de boot weer op komt, maar niet in dit geval. Daarom besluiten dolfijnen het beestje te helpen. 

‘heroïsche’ dolfijnen

Een bruinkleurige hond springt het water in van een prachtige boot. Rondom de boot waren al veel dolfijnen en andere zeedieren aanwezig.

De hond ging het water in en zag ze van dichtbij. Toen hij de boot weer op wilde ging dit alleen niet zo gemakkelijk. De dolfijnen besloten hem een handje te helpen.

Ze boden hun ruggen aan, om de hond op te laten staan. Zo kwam hij veel gemakkelijker de boot op. Zo zie je maar weer, dieren zijn onderling ook goed voor elkaar. En dat mag zeker niet vergeten worden!

Vond je de onderstaande beelden ook indrukwekkend? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts