Vader hoort stem van vrouw aan andere kant van telefoon die de heroïsche actie van zijn zoon beschrijft 😳😳


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

“Vader hoort stem van de vrouw aan de andere kant van de telefoon die de heroïsche acties van zijn zoon beschrijft” – (1 minuut leestijd)

Er gebeuren soms onwerkelijke dingen in de wereld. En dan hebben we het niet alleen maar over goede dingen.

Jammer genoeg gebeuren er nog zoveel dingen op de wereld die niet horen te gebeuren.

Dingen waar je je hier in Nederland niets kan bij voorstellen. Maar dingen die wel zeker gebeuren aan de andere kant van de wereld. 

heroïsche actie
© Trying out Life with Kara | Foto 1/2 – (scroll verder)

Het gebeurd namelijk nog veel te veel dat kinderen worden gekidnapt of dat er een poging wordt gedaan.

Kinderen zijn natuurlijk mooie handel en kunnen veel geld opleveren.

Wat sommige mensen dan over hebben voor deze kinderen, is niet normaal. Zo zijn ze bereid om deze kinderen op klaarlichte dag in het bijzijn van hun ouders weg te kapen.

Gelukkig lukt dat lang niet altijd. En is dat ook het geval in deze video. Als een zwangere vrouw wordt achterna gezeten door een man, die haar kinderen mee probeert te nemen. 

heroïsche actie
© Trying out Life with Kara | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Ze rent een winkel in en schuilt in de wc. De man volgt haar en begint op de deur te slaan en te trappen.

Je ziet op de camerabeelden hoe ze buiten al in een gevecht zijn geraakt. Omstanders en werknemers proberen de man te stoppen, maar het lijkt hen niet te lukken.

Totdat de 16-jarige worstelkampioen lucht krijgt van de situatie en direct ingrijpt.

Hij stormt naar binnen en heeft de man binnen 30 seconde op de grond. Werknemers en omstanders beginnen te schreeuwen en zijn woest.

Na 6 minuten komt de politie en houdt de 22-jarige man aan voor kidnapping en kindermishandeling. De worstelkampioen wordt gezien als ware held en laten we eerlijk zijn, dat is die ook. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Trying out Life with Kara

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts